صفر تا صد اصول متا نویسی (به زبان ساده)

اصول مهم و کلیدی نگارش توضیح متا

نحوه نوشتن توضیحات متا بسیار در وند کار تاثیر گذار است. ولی شاید برخی افراد اون رو زیاد جدی نگرفته باشن. افراد فعال در حوزه سئو و بهینه و مختصصان و طراحان وبسایت بیشتر از هر فرد دیگری ارزش و اهمیت توضیح متا رو می دونن. و شاید حتی زمان نسبتا زیادی رو صرف نوشتن همین بخش کوچک بکنند. در ادامه این مقاله به بررسی اهمیت توضیح متا و اصول مهم نوشتن دیسکریپشن می پردازیم. پس در ادامه همراه ما باشید...

توضیح متا، کوتاه اما پر فایده

اگر بگوییم بخش توضیح متا یا meta descriptions یکی از مهمترین و بخش های اولیه یک وبسایت است، اغراق نکرده ایم. زیرا نوشتن دیسکریپشن در کنار عنوان اولین برخورد متنی کاربر با سایت شما است. توضیح متا برای کاربر مشخص می کند که : آیا اطلاعات مورد نیاز من در این وبسایت است یا خیر؟ به همین دلیل همواره انتخاب کلمات و موضوعات مناسب در این بخش حائز اهمیت است. در مقاله ترفند های برتر بالا بردن رنک و سئو سایت در گوگل یکی از مولفه های مهم در بهبود رنک را به نحوه نوشتن توضیحات متا اختصاص دادیم. برای آن کمی بیش از پیش وقت بگذارید.

همچنین اگر شما صاحب کسب و کار هستید، استفاده از قیمت ، کلماتی مانند واژه های ارزان ، تخفیف و ... در زمان نوشتن دیسکریپشن می تواند کاربر زیادی را به سایت شما جذب کند و بازدید سایت شما را افزایش دهد .

نحوه نوشتن توضیحات متا
نمونه ای از تگ متا در زیر عنوان مقاله آی مهدیار

نحوه نوشتن توضیحات متا مناسب

اهمیت نوشتن دیسکریپشن در سئو و بهینه سازی سایت غیر قابل انکار است. اما نوشتن این بخش به بهترین شکل نیز از نکات ضروری و قابل بحث است. پس در ادامه این بخش به بررسی مهم ترین نکات این موضوع می پردازیم.

1: کلمه کلیدی و متا نویسی:

یکی از نکاتی که به شما برای سئو بهتر محتوا کمک می کند، استفاده کلمه کلیدی مقاله در تگ متا است. بکار بردن کلمه کلیدی در این بخش باعث پررنگ و پر اهمیت تر شدن می شود. و محتوای شما را بهینه تر در اختیار جست و جو گران قرار می دهد. اگر دقت کرده باشید در قسمت نمایش نتایج سرچ برخی کلمات این بخش به صورت بولد نمایش داده می شود. که این کلمات در اصل همان کلمات کلیدی هستند.

البته ناگفته نماند که استفاده بیش از حد و اغراق آمیز از کلمه کلیدی در توضیح متا توصیه شده نیست. و بهتر است به جای تکرار چند باره عینی همان کلمه از مترادف های آن استفاده شود.

2:طول متا دیسکریپشن:

اگر می خواهید توضیحات متای شما به طور کامل به بینندگان نمایش داده شود، تنها کافیست که محدویت های آن را بشناسید. حد مطلوب کارکتر های این بخش در حدود کمتر از 160_155 کلمه است. و اگر نوشته شما از این مقدار بیشتر باشد، ادامه آن به صورت نقطه چین نمایش داده خواهد شد.

3: به درستی ارتباط بگیرید:

نحوه نوشتن توضیحات متا اولین و بهترین فرصت شما برای کشاندن جست و جو کنندگان به سایت شماست. از این فرصت به خوبی بهره ببرید. سعی کنید از لحنی دوستانه استفاده کنید. و به گونه ای بنویسید که بینندگان احساس خوشایندی کنند. و مشتاق به بررسی محتوای شما شوند. شاید تصور کنید که این بخش بی اهمیت است، اما بسیاری از کاربران اینترنت قبل از ورود به هر سایتی توضیحات متای آن را می خوانند. و سپس دست به گزینش می زنند.

4: برای نوشتن توضیح متا فریبکاری نکنید:

بسیاری از سایت ها برای جذب مخاطب بیشتر دست به اغراق و مبالغه می زنند. گول زدن افراد به واسطه نوشتن اطلاعات دروغین در بخش توضیح متا علاوه بر بجای گذاشتن احساس و تجربه مخرب در ذهن کاربران، باعث افت ارزش محتوا و وبسایت شما خواهد شد. استفاده از لحن تشویق کننده برای جذب خاطب راه درستی است. اما در مقابل درج اطلاعات و یا کلمات فریبنده و دروغین کار بسیار اشتباهیست. به طور ساده تر: (به همان اندازه ادعا کنید که از پس آن بر می آیید.)

5: کامل، واضح، خلاصه:

در آخرین نکته این مورد و مجددا تاکید می کنم که بخش متا فضای کم و تعداد کارکتر های محدودی برای نمایش دارد.پس سعی کنید از پتانسل های این قسمت بهترین استفاده را کنید. برای نگارش از کلمات واضح و قابل فهم استفاده کنید. و سعی کنید به طور خلاصه تمامی سرفصل ها و موضوعات اساسی محتوایتان را بازگو کنید. به کاربران در چند جمله و به خوبی کلیت محتوایی که ارائه می دهید را بگویید. تا در راه رساندن او به مطلب مورد نظرش کمکی کنید.

6: یکتا بودن:

بهتر است برای صفحه اصلی و صفحات داخلی متا تگ های متفاوتی را در نظر بگیرید . این تفاوت ها تجربه ی کاربری بهتری را برای بازدید کننده های سایت به همراه خواهد داشت . قطعا متوجه هستید که به دلیل متفاوت بودن محتویات هر صفحه ، یکسان بودن توضیحات متا بی معنی خواهد بود و قطعا کاربردی جز سردرگمی کاربران نخواهد داشت . میشه بهتر است که نحوه نوشتن توضیحات متا صفحه تان به گونه ای باشد که از بخشی از متن کپی نشده باشد. پس سعی کنید توضیح متای هر صفحه را به طور اختصاصی بنویسید.

7: استفاده از کارکتر های منفی ممنوع :

اگر در هنگام نوشتن دیسکریپشن از کارکتر های ریاضی مثل = ، + ، ـ و ... استفاده شود گوگل آنها را به کل نادیده می گیرد و به عنوان کد شناسایی می کند . توصیه می شود در متا تگ ها از متون ساده و روان بهره بگیرید .

نوشتن دیسکریپشن

در نوشتن دیسکریپشن این نکات را سر لوحه ی کار خود قرار دهید :

  • تعداد درست کلمات را رعایت کنید .
  • کاربر را به خواندن مقاله و بازدید از سایت دعوت کنید .
  • در صورت نیاز از جزئیات خاص و جذاب استفاده کنید .

کلام آخر

اگر شما از پلاگین Yoast استفاده کنید، این افزونه به شما در نوشتن متا دیسکریپشن بهتر کمک خواهد کرد. اما در غیر این صورت حتما خودتان تمامی این موارد را قبل از انتشار هر محتوا چک کنید. با نوشتن توضیحات متای هدفمند ارزش و استاندارد های سایت و محتوایتان را بالا تر ببرید.درست است که گنجاندن اطلاعات یک محتوا در چند جمله کار سختیست. اما با کمی تمرین و بررسی نمونه های موفق در سایت های رده بالا شما هم به خوبی از پس این کار بر خواهید آمد. امیدوارم از این مقاله هم لذت برده باشید. لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو در این زمینه برای ما بنویسید.

برای مشاهده مقاله های بیشتر به وبلاگ آی مهدیار و برای مشاهده خدمات کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ به وبسایت آی مهدیار مراجعه نمایید.

عضویت در شبکه های اجتماعی آی مهدیار

کلی مطالب و ترفند باحال و از دست ندی 🙂

مطالب پیشنهادی

آموزش نحوه بازگردانی پیج اینستاگرام
نحوه بازگردانی پیج اینستاگرام‌؛ شکاندن قفل درب‌های بسته
دانستن ترفندهای پیج کاری اینستاگرام
بررسی مفیدترین ترفند‌های پیج کاری اینستاگرام که پیج شما را متحول میکند
بررسی اینگیجمنت ریت اینستاگرام و روش های افزایش تعامل در اینستاگرام
اینگیجمنت ریت اینستاگرام، خون جاری در رگ های صفحات شما
افزایش درآمد از آنلاین شاپ تلگرامی
افزایش درآمد از آنلاین شاپ تلگرامی، یک قدم تا رسیدن به پول داری…

یک پاسخ به “صفر تا صد اصول متا نویسی (به زبان ساده)”

سبا

ممنون مفید بود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * علامت زده شده‌اند

یک × 2 =