آیا ترافیک وبسایت ها در سئو و بهینه سازی موثر است ؟ درباره ی بانس ریت چه میدانید ؟ آیا افزایش بانس ریت تاثیری بر ترافیک و سئو سایت ها دارد ؟
با ما همراه باشید تا درباره ی بانس ریت و عوامل افزایش بانس ریت آشنا شوید .
آنچه در این مقاله میخوانید ....
بانس ریت (bounce rate) چیست؟
در دنیای دیجیتال قطعا با مباحثی قبیل ترافیک سایت ، نرخ پرش و …آشنا شدید . سوال اصلی این است که بانس ریت چیست؟
می دانید که بسیاری از ابزار ها هستند که که وضعیت ترافیک سایت ها را آنالیز می کنند و بصورت گزارش در اختیارتان قرار می دهند . در کنار آن ها سرویس هایی هست که می تواند بانس ریت را هم گزارش کند ؛ از این سرویس ها می توان به گوگل آنالیتیکس و الکسا اشاره کرد.
به عبارتی می توان گفت بانس ریت نوعی بازاریابی آنلاین است . یک کاربر را در نظر بگیرید که از یک صفحه سایتی بازدید می کند و بعد از مدتی از سایت خارج می شود . مدت زمانی آن کاربر در سایت صرف می کند و از خدمات استفاده می کند در واقع نشان دهنده جذابیت سایت برای او بوده است .
عواقب افزایش نرخ پرش وب سایت چیست؟
بدانید که هر چه درصد بانس ریت سایت شما کمتر باشد ؛ به نفعتان خواهد بود . افزایش بانس ریت به این معناست که کاربر بعد از ورود به سایت ، مایل نبوده از دیگر صفحات بازدید کند و یا به عبارتی سایت شما جذابیت این رانداشته که کاربر را مدت طولانی سرگرم کند .
عوامل افزایش بانس ریت کدام اند؟
۱ . سایت تک صفحه
از عوامل افزایش بانس ریت ، سایت تک صفحه ایست . سعی کنید برای سایتتان صفحات مختلف طراحی کنید و برای صفحات اول از عنوان های جذاب استفاده کنید و به دیگر صفحات لینک دهی کنید تا کاربر به گشتن در دیگر صفحات تشویق شود . در غیر اینصورت بانس ریت شما کاهش نمیابد .
۲ . سرعت کم سایت
اگر سرعت سایتتان پایین است توصیه می شود آن را اصلاح کنید . سعی کنید از عکس های زیاد استفاده نکنید چون سرعت سایت را پایین می آورد . اگر سرعت پایین سایتتان را اصلاح نکنید ؛ نرخ خروج سایتتان افزایش میابد .
۳ . محتوای منحصر به فرد
اگر محتوای شما خیلی کامل باشد وبرای کاربران مفید واقع شود ؛ برای شما بسیار مهم و حائز اهمیت است اما باعث افزایش بانس ریت سایت شما می شود . شاید بپرسید چرا ؟ فرض کنید کاربر وارد سایت شما می شود و با اطلاعات جامع و کامل موجود در صفحه اول سایتتان مواجه می شود و پاسخ سوالش را با مطالعه ی همان یک صفحه دریافت می کند ؛ طبیعتا به صفحات دیگر سایت رجوع نمی کند . پس سعی کنید صفحات فرود ایجاد کنید تا کاربر بتواند در صفحات سایت شما جا به جا شود و نرخ پرش شما کاهش یابد . صفحات فرود را می توانید با لینک سازی به سادگی ایجاد کنید .
۴ . عنوان و توضیحات متا نامرتبط
ارتباط محتوایی بسیار حائز اهمیت است و از عواملی است که می تواند کاربر را مدت طولانی در سایت نگه دارد و او را تشویق به گشتن در سایت و استفاده از خدمات می کند . حالا اگر عنوان سئو شما با محتوای ایجاد شده تان ارتباطی نداشته باشد ؛ کاربر سردرگم خواهد شد . پس این موارد را در محتوای خود اصلاح کنید .
۵. خطا
رفع ارور ها و خطا های ساده قبیل ۴۰۴ را در صدر اصلاحات خود قرار دهید . اکثرا کاربران با مواجه شدن با این ارور ها سایت را ترک می کنند . پس با مراجعه به سرچ کنسول سایت ، این مشکلات را برطرف کنید .
۶ . ظاهر نامناسب وبسایت
جلوه بصری ، اولین خود نمایی سایت شماست . پس حسابی به آن رسیدگی کنید . در این راستا از متون ریز با فونت های نامناسب استفاده نکنید و برای بک گراند سایتتان از رنگ های آزار دهنده استفاده نکنید.
جمع بندی
ممنون تا انتهای مقاله با ما همراه بودید . اگر درباره عوامل و مولفه های تاثیرگذار در نرخ پرش وب سایت اطلاعاتی دارید خوشحال میشویم که با ما به اشتراک بگذارید . اگر به دنبال مقالات بیشتر هستید توصیه می کنیم از وبلاگ آی مهدیار دیدن کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر از خدمات دیجیتال مارکتینگ ما وبسایت آی مهدیار بازدید کنید .