مزایای تبلیغات درون برنامه ای به قدری هست که الان هر برنامهای را که باز میکنی این تبلیغات را مشاهده میکنی. اغلب این تبلیغات یک برنامه دیگر را تبلیغ میکنند؟
تعرفه و مزایای تبلیغات درون برنامهای چیست؟ چگونه این تبلیغات سر از عرصهی فناوری الخصوص اپلیکیشنها درآوردند؟ آیا برای ایجاد این تبلیغات نیاز به سواد برنامه نویسی داریم؟ تبلیغات درون اپلیکیشنی تا چه حد مجاز است و چقدر میتواند جمعیت هدف را پیدا کند؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با تیم تولید محتوای آی مهدیار همراه باشید….
آنچه در این مقاله میخوانید ....
تبلیغات درون برنامه ای چیست؟
قبل از بررسی مزایای تبلیغات درون برنامه ای بهتر استی با چیستی این موضوع آشنا شویم. طی دهه گذشته تبلیغات درون برنامهای به یک استراتژی برای بازاریابی تبدیل شده است. این استراتژی از دسته تکنیکهای بسیار موثر در زمینه تبلیغات است. این موضوع یکی از راههای کسب درامد برای صاحبان اپلیکیشن و برنامه نویسان شده است. عمده فعالیت اپلیکیشنها ارائه خدمات است ولی بطور کلی برندها از طریق اپلیکیشنها میتوانند تبلیغات موثری را ارائه دهند.
امروزه دست بیش از 95درصد جمعیت جامعه تلفن همراه هوشمند دیده میشود و بیشتر خدماتی که یک تلفن همراه هوشمند ارائه میکند بر پایهی اپلیکیشن است پس برنامهها و اپلیکیشنها موثرترین بسترهای ارائه تبلیغات هستند. اما آیا هر تبلیغی میتواند در این زمینه صاحب تبلیغ را به جمعیت هدف برساند؟
ارائه تبلیغات در اپلیکیشنها نیازمند رندی و هوشمندی است. باید دقت داشته باشید که در تبلیغات خود موقعیت مکانی، جنسیت، سن و… را در نظر بگیرید. پس شما باید قبل از ارائه تبلیغ درون برنامهای حتما رفتار کاربران را مطالعه کنید و تبلیغات را طوری طراحی کنید که برای کاربران ایجاد مزاحمت نکند تا در پی رعایت این موارد تجربه کاربری سایت و یا برنامهای که تبلیغش را کردهای را داشته باشید.
مزایای تبلیغات درون برنامه ای
از عوامل مهم و تاثیر گذار که توانسته از مزایای مهم تبلیغات درون اپلیکیشنی باشد این است که این تبلیغات در هر ساعت از شبانه روز امکان ارائه تبلیغات را دارند.
مورد بعدی این است که دسترسی به این نوع از تبلیغات بسیار آسان است و علاوه بر دسترسی آسان، هدف گیری دقیق مخاطبان ممکن است. یعنی سریعا میتوان کاربران را برای استفاده از خدمات هدایت کرد.
از دیگر مزایای تبلیغات درون برنامه ای این است که شما میتوانید با آنالیز رفتار کاربر تبلیغات مرتبط با رفتار کاربر در اپلیکیشن را ارائه دهید. و شما میتوانید از موقعیت مکانی کاربر استفاده کنید تا طبق مکانی که قرار گرفته خدمات را تبلیغ کنید اینگونه احتمال استفاده کاربر از آن خدمات نیز بیشتر خواهد شد.
شما میتوانید هم تصویری هم صوتی و هم ویدیویی تبلیغات کنید و این تبلیغات را متناسب با صفحه نمایشگر موبایلهای مختلف تنظیم کنید و اگر بخواهید میتوانید از تبلیغات تعاملی استفاده کنید و فضای مشارکت را در این بستر ایجاد کنید.
شما با در نظر گرفتن مسائلی مثل رفتار کاربر با ارائه تبلیغات متناسب با این موضوع میتوانید تجربه کاربری را بهبود ببخشید و از اتلاف وقت جلوگیری کنید طوری که سریعا میتوانید مخاطبانتان را پیدا کنید.
از دیگر مزایای تبلیغات درون برنامه ای این است که شما میتوانید اجازهی مداخله و مزاحمت برای کاربر را ندهید. و اینکه این امکان وجود دارد که کاربر بتواند این تبلیغات را ببندد و در صورت تمایل و استفاده آنها را باز کند و از آنها استفاده کند.
از دیگر مزایای تبلیغات درون برنامه ای این است که این تبلیغات میتوانند منجر به افزایش نرخ کلیک شوند. و اینکه این تبلیغات توانستهاند راه کسب درامدی برای استفاده از ظرفیت اپلیکیشنها شوند.
انواع تبلیغات درون اپلیکیشنی
1. تبلیغات بنری
این تبلیغات از دسته تبلیغات بسیار رایج در زمینه تبلیغات درون برنامهای است. در واقع بنر یک تصویر حاوی اطلاعات مورد نیاز برای تبلیغ است که اغلب بصورت آنلاین در بخشهای خاصی از برنامه قرار میگیرد و یا بعد از گذراندن وقت کاربر بصورت معین در یک اپلیکیشن در معرض دید کاربر قرار میگیرد.
الف. تبلیغات بنری بینابینی ( interstitial banner ad )
این دسته از تبلیغات بنری بصورت تمام صفحه در زمان مشخص به کاربر نمایش داده میشود. این دسته از بنرها دقیقا زمانی که کاربر در حال استفاده از اپلیکیشن است به کاربر نشان داده میشود.
ب. تبلیغات بنری همسان ( native banner ad )
این تبلیغات بنری هدفش ایجاد یکپارچگی است. یکپارچگی میتواند تجربه کاربری را بهبود ببخشد. عمده فعالیت این بنر ها به ساختار محتوا و هماهنگی در زمان نمایش ان به کاربر میباشد.
2. تبلیغات پیش نمایشی (pre-roll ad )
این نوع از تبلیغات بیشتر برای ویدیوها کاربرد دارد. برای مثال اگر قرار است اکران فیلمی صورت بگیرد میتوان از این تبلیغات در اپلیکیشنهای مرتبط استفاده کرد. به این منظور میتوان پیش نمایش یا فراگمانی از فیلم را با ویدیو کوتاهی در این تبلیغات استفاده کنید و یا حتی تیزر معرفی فیلم را در این برنامهها تبلیغ کنیم اینگونه انگار فیلمتان را قبل از انتشار سئو کرده باشید و کسب درامد شما ارتقا پیدا کند.
3. تبلیغات درون برنامهای جایزه دار ( rewarded video ad )
مزایای تبلیغات درون برنامه ای جایزه دار این است که با کاربر تعامل دارد و شعارش این است که « هدف ما ارائه خدمات است نه مزاحمت برای کاربر » . این نوع از تبلیغات درون اپلیکیشنی این اجازه را به کاربر میدهند که به میل خودش این محتوای تبلیغاتی را فعال و یا غیر فعال کند. سپس به مرور زمان شما برای وقتی که جهت بررسی و مشاهده تبلیغات گذاشتهاید جایزه دریافت خواهید کرد. این موضوع باعث شده افراد با دنبال کردن هم بتوانند درآمد داشته باشند.
بهینه سازی تبلیغات درون برنامهای
در تبلیغات در.ن اپلیکیشنی ارائه تبلیغات خلاقانه مهم است. چون کاربر نمیپسندد وسط استفاده از خدمات یک اپلیکیشن یک تبلیغ به درد نخور بخواهد وقتش را بگیرد پس شما باید هوشمندانه عمل کنید تا بهبود تجربه کاربری را داشته باشید.
با توجه به محتوای تبلیغتان باید پلتفرم مناسب را انتخاب کنید. برای مثال اگر محصولی را قرار است بفروشید از اپلیکیشنهایی که کارشان خرید و فروش است برای تبلیغات استفاده کنید. و یا اگر سایتی در زمینه سئو و بهینهسازی دارید میتوانید از اپلیکیشنهایی که خدمات دیجیتال مارکتینگ ارائه میدهند استفاده کنید. اینگونه جمعیت هدف شما هم مشخص خواهد بود.
در تبلیغات درون اپلیکیشنی شناخت مخاطب بسیار مهم است چون اگر خودتان را جای کاربر قرار ندهید نمیتوانید نرخ کلیک خوب و بازده خوبی را از تبلیغاتی که ارائه دادهاید دریافت کنید.
جمع بندی
ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. در این مقاله با مزایای تبلیغات درون برنامه ی و چیستی تبلیغات درون اپلیکیشنی اشاره کردیم. اگر این مطلب برایتان مفید بوده است نظراتتان را برایمان بنویسید. اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید با ما نیز به اشتراک بگذارید.
برای مشاهده مقالات بیشتر در این زمینه از وبلاگ آی مهدیار و برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ از وبسایت آی مهدیار بازدید بفرمایید.