10 نکته کاربردی و کلیدی برای افزایش سرعت لود شدن سایت

ترفند های کاربردی افزایش سرعت وبسایت

افزایش سرعت لود شدن سایت یکی از مهم ترین مولفه های تاثیر گذار میزان بازدید ها و جلب رضایتمندی کاربران است. در مقاله مهم ترین علت‌‌‌های کند بودن و دیر لود شدن سایت به عوامل تاثیرگذار بر روی سرعت سایت پرداختیم. بدون شک ارتقای سرعت سایت یکی از گام های اصلی در راه سئو و بهینه سازی وبسایت می باشد که به طور جدی باید به آن پرداخته شود.

اکثر کاربران از یک وبسایت خوب انتظار دارند که حداکثر بعد از 2 تا 3 دقیقه لود شود. در صورتی که زمان آن بیش از این مقدار باشد، مراجعان سایت ناامید و یا به طور کلی منصرف خواهند شد. به طوری که بر اساس تحقیقات کارشناسان پس از گذشت این زمان 40% کاربران را از دست خواهید دارد!

این نکته را در نظر بگیرید که در میان دنیای گسترده ای از سایت های اینترنتی ، شما تنها گزینه برای مراجعه نیستید. پس اگر سرعت و کیفیت سایت و محتوایتان را افزایش ندهید مخاطبانتان را به راحتی از دست خواهید داد. بنابراین اگر میخواهید درباره ترفندهای افزایش سرعت سایت بیشتر بدانید تا انتهای این محتوا همراه آی مهدیار باشید…

آموزش افزایش سرعت سایت

سرعت صفحه به چه معناست؟

سرعت صفحه به معنای مدت زمان بارگیری محتوای هنگام کلیک بازدیدکنندگان است. این مفهموم با سرعت سایت متفاوت است و نباید آنها را با یکدیگر اشتباه بگیرید. زیرا سرعت صفحه به معنای زمان لود شدن یک صفحه و سرعت وبسایت زمان مورد نیاز برای بارگذاری کامل سایت است. به طور کلی عوامل مختلفی وجود داردند که میتوانند باعث افزایش و یا کاهش این سرعت شوند از جمله هم ترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعداد و حجم تصاویر و ویدیو ها
  • فایل های رسانه ای موجود در صفحه
  • تم و افزونه ها
  • کد نویسی سایت و اسکریپت های سرور

تمامی موارد اشاره شده میتوانند بر روی افت و یا افزایش سرعت لود شدن سایت موثر باشند و در نتیجه همه این موارد تجربه کاربری یا UX تحت شعاع قرار میگیرد. زیرا قطعا میتوان گفت که بازدیدکنندگان سایت هایی زمان زیادی از آنها میگیرند را دوست ندارند.

بهترین روش های افزایش سرعت لود شدن سایت

یکی از راه های موثر و سالم برای رقابت با دیگر سایت ها را میتوان افزایش سرعت لود شدن سایت دانست. در ادامه این بخش به بررسی مهم ترین روش و ترفندهای افزایش سرعت سایت خواهیم پرداخت. شما می توانید با چک کردن و رعایت هر یک از این موارد یک گام به پرسرعت‌تر کردن سایتتان نزدیک شوید.

1:کاهش حجم تصاویر

یکی از راه های ساد و سریع برای افزایش سرعت لود شدن سایت را می توان کاهش حجم فایل های محتوا دانست. یکی از ترفند های معثر برای این کار استفاده از کمپرسور و سایت های کاهش حجم تصاویر همچون tiny png  و یا compressor است. بهینه سازی تصاویر از این طریق می تواند کمک خوبی در جهت سرعت بخشیدن به سایت شما کند.

2:فشرده سازی فایل های کد نویسی

از دیگر موارد لازم الاجرا برای کاهش حجم صفحات سایت حذف کدهای اضافی است. کد نویسی شلوغ و بیهوده می تواند سرعت لود شدن سایت شما را کند کند.در ادامه می توانید قسمت ها،بخش ها و موارد بلا استفاده را حذف و صفحاتتان را سبک تر کنید.

شما همچنین می توانید با فشرده سازی فایل های javascript و،css ،html که بیش از 150 بایت حجم دارند سرعت سایت را ارتقا دهید.برای این منظور می توانید از gzip استفاده کنید  با حذف سطر های خالی بین کد ها سایز آنهارا تا 60 درصد کاهش دهید.

3:استفاده کردن از افزونه کش مرورگر

نصب کردن افزونه کش بر روی مرورگر یکی از راهکار های ساده برای افزایش سرعت سایت است. به این ترتیب با ذخیره شدن اطلاعات بخش های ثابت سایت به عنوان کش، مانند تصاویر و یا فایل های css با هر بار ورود مجدد به صفحه وبسایت می توان صفحه مورد نظر را زودتر باز کرد. برای این منظور وبسایت های وردپرسی می توانند از افزونه های زیر استفاده کنند.

1.WPFFPC

2.WP Rocket

3.WP Super Cach

افزایش سرعت لود شدن سایت

4: بکار بردن افزونه های مناسب با سرعت بالاتر

در صورت استفاده از سیستم های مدیریت محتوایی همچون وردپرس و یا جوملا  به عملکرد پلاگین ها توجه کنید. برخی از پلاگین های ضعیف و نامناسب می توانند در زمان اجرا باعث افت سرعت سایت شوند. در صورت استفاده از موارد این چنینی بهتر است که بلافاصله اینگونه افزونه ها را حذف و با نوع قدرتمندتر جایگزین کنید.

5: استفاده از قالب های استاندارد برای افزایش سرعت سایت

یکی از نکات موثر در ترفندهای افزایش سرعت سایت را می توان پرهیز از قالب های نامناسب با کدنویسی های ضعیف و حجیم دانست. شما می توانید با گزینش قالب های سبکتر و حذف کردن گرافیک های سنگین و انیمیشن و حرکات یک گام به بهینه سازی سرعت سایتتان نزدیک تر شوید.

6: استفاده از سیستم lazy load

lazy load حالتی است که تصاویر به جای لود شدن یکباره همه تصاویر صفحه ، آنها به صورت آرام و آرام و در صورت نیاز کاربر به آن بخش باز می شوند. کارکرد lazy load به صورتی است که تصاویر در صورت اسکرول کردن کاربر یکی یکی لود می شوند و به همین دلیل استفاده از این روش می تواند تاثیر خوبی بر افزایش سرعت لود شدن سایت داشته باشد. 

برای استفاده از این حالت می توانید از افزونه هایی همچون WP Rocket و یا BJ Lazy Load استفاده کنید.

7: کاهش میزان ریدایرکت ها 

ریدایرکت به معنای انتقال بازدید کننده به یک مکان جدید است. با بررسی و کاهش ریدایرکت های بیهوده می توان در سرعت سایت تاثیر گذاشت. هر بار که کاربران را از یک صفحه به یک صفحه دیگر منتقل میکنید فرایند درخواست و پاسخ HTTP طولانی تر خواهد شد و کاربر زمان بیشتری برای رسیدن به صفحه هدف منتظر میماند.

8: تقسیم پست های بلند در چند صفحه

بنابر الگوریتم های گوگل محتواهای بلند با میزان کلمات بیشتر مورد توجه تر هستند و از لحاظ سئو نیز جایگاه بالاتری دارند. اما نکته مهم این است که پست های طولانی که شامل تصاویر زیادی هم می شوند زمان بیشتری را از کاربران برای باز شدن می طلبند. یکی از راهکار های حل این موضوع تقسیم متن و محتوا در چندین صفحه متفاوت است. اگر حس می کنید که محتوای شما زیادی بلند شده، می توانید آن را در قالب صفحات مختلف نمایش دهید. و یا میتوانید به منظور افزایش سرعت لود شدن سایت محتوا را در دو بخش جداگانه نوشته و آنها را به یکدیگر لینک بدهید.

توجه کنید که منظور از محتواهای بلند، متن های بیشتر از 2500 کلمه است.

راهکارهای افزایش سرعت سایت

9: حذف پلاگین های غیر ضروری

یکی از روش های موثر برای افزایش سرعت لود شدن سایت این است که افزونه های غیر ضروری را شناسایی و آنها را حذف کنید. زیرا نتیجه استفاده از آنها چیزی بجز سنگین تر شدن حجم سایتتان نخواهد بود. علاوه بر این افزونه هایی که به درستی نگهداری نمیشوند و یا بسیار قدیمی هستند میتوانند برای شما مشکلاتی ایجاد کنند و امنیت سایت را به خطر بندازند. بنابراین همیشه توصیه میشود که از افزونه های قابل اعتماد و معتبر استفاده کنید. بر اساس کارشناسان حوزه سئو بهتر است سایتتان را مملو از افزونه های گوناگون نکنید و تنها از تعدادی افزونه کاربردی بهره ببرید.

10: فعالسازی کش مرورگر

فعال کردن کش مرورگر یکی از ترفندهایی است که میتواند برای هدف شما موثر باشد. این کش میتواند برخی از اطلاعات از جمله اسکریپت ها، تصاویر و فایل های جاوا را در خود ذخیره کند و به این صورت باعث بهبود افزایش سرعت لود شدن سایت شود. به همین خاطر لازم نیست که کاربر با هربار بازدید از سایت صفحه را مجددا بارگیری کند و در زمان صرفه جویی خواهد شد.

چطور میتوانیم سرعت سایتمان را اندازه بگیریم؟

قبل از هرکار مهم است که بدانید در حال حاظر سرعت سایتتان چقدر است. بعد از اینکه به یک عدد معین رسیدیدی میتوانید به دنبال مشکلات و روش های افزایش سرعت لود شدن سایت بگردید. برای سنجش و تست سرعت سایت ابزارهای زیادی وجود دارداما ما در این مقاله 2 مورد از محبوب ترین گزینه های را معرفی خواهیم کرد. شما میتوانید از Pingdom Website Speed Test و GTmetrix استفاده کنید که هر دوی این ابزارها کاربردی و ساده هستند.

هرچند میتوان از Google PageSpeed Insights نیز برای تست سرعت وب‌سایت استفاده کرد. این ابزار بسیار ساده و کاربردی است و میتواند به شما اطلاعات مناسبی درباره سرعت بارگذاری سایت در سیستم های دسکتاپ و تلفن های همراه بدهد. برای استفاده از این ابزار تنها کافیست URL صفحه مورد نظرتان را در باکس قرار گرفته در این سایت وارد کنید و دکمه Analyze را بزنید.

 ابزار PageSpeed Insights

جمع بندی

افزایش سرعت لود شدن سایت و عملکرد سایت تنها در این موارد خلاصه نمی شود و می تواند بنا به علت های مختلفی منشا دیگری داشته باشد پس بهتر است اگر موفق به حل مشکل سرعت سایتتان نشدید با یک کارشناس ماهر مشورت کنید. در این مقاله سعی کردیم تا با عنوان روش ها و ترفندهای افزایش سرعت سایت به شما در جهت بهبود و بهینه سازی سرعت بارگذاری وب‌سایتتان کمک کنیم. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید. لطفا نظرات و تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بگذارید.

برای مشاهده مقاله‌‌‌های بیشتر به وبلاگ آی مهدیار و برای مشاهده خدمات کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ به وبسایت آی مهدیار مراجعه نمایید.

جدیدترین مطالب

آیا باید اعتبار سایت خود را بالا ببرید؟

ما یک راه حل ایده آل برای بازاریابی تجاری شما داریم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + هفده =

لورم ایپسوم متن ساختگی

آیا می خواهید ارتباط مستقیم با تیم ما داشته باشید؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله لازم است.