شناخت علت کندی سایت می تواند یکی از راهکار های موثر در ارتقای کیفیت کاری وب سایت ها باشد. شاید شما هم تا به حال از دیر لود شدن و یا کند بودن سایتی به سطوح آمده باشید. و یا شاید هم خودتان صاحب سایتی هستید و جدیدا احساس می کنید سرعت سایتتان کم شده. این افت سرعت راندمان سایت را به شدت کاهش می دهد و تاثیر چشمگیری در کاهش روند سئو و بهینه سازی سایت دارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سئو و بهینه سازی اینجا کلیک کنید. در ادامه مقاله برای فهمیدن علت های دیر بالا آمدن سایت همراه ما باشید…
آنچه در این مقاله میخوانید ....
1: کندی سایت به دلیل هاست ضعیف :
هاست برای وبسایت همچون قلب برای بدن است. هاست یا میزبان فضایی است که اطلاعات و فایل های وبسایت بر روی آن نگه داری و ذخیره می شود.به همین علت داشتن یک هاست خوب برای تامین امنیت وب سایت و افزایش رضایت کاربران بسیار مهم است. اگر از شرکت نامناسبی هاست خریداری کنید، سرعت پایین تکنوژی آنان بر روی کار شما تاثیر می گذارد و باعث کم شدن سرعت لود شدن سایت شما می گردد. به طور مثال هاست های اشتراکی که به طور معمول ارزان تر هستند، به علت شلوغی سرعت کمتری را ارائه میدهند. پس بهتر است اگر قصد تهیه هاست مناسبی برای سایتتان دارید، به سراغ هاست های باکیفیت و خلوت تر بروید.
2: نحوه برنامه نویسی :
کد نویسی از بخش های تخصصی و مهم سایت است. که معمولا بهتر است به دست افراد حرفه ای انجام شود. گاهی اوقات کد نویسی های بیهوده و زیاد از حد باعث کند شدن سرعت سایت می شود. همچنین استفاده از برخی قالب های آماده که تنظیمات زیاد و طراحی های سنگینی دارند، می تواند علت کندی سایت باشد و به طور چشمگیری عملکرد وبسایت شما را کاهش دهد.
3: تصاویر بهینه سازی نشده و حجیم :
در مقاله نکات طلایی برای سئو و بهینه سازی تصاویر در وب سایت به طور کامل به بهینه سازی و سئو تصایر و بهترین روش های کاهش حجم تصاویر برای وبسایت پرداختیم. بدیهی است که تعداد عکس های زیاد با حجم های بالا در سرعت و راندمان سایت به طور جدی تاثیر گذار است. باید به خاطر داشته باشید که شما قبل از آپلود هر عکسی در وب سایت نیاز به کمپرس کردن و کاهش حجم آن را دارید. همچنین استفاده از افزونه های کاهش حجم تصویر می تواند بر روی سرعت لود شدن سایت موثر باشد.
4: پیام های زیاد کاربران :
هر قسمتی از صفحه یک سایت نیاز به زمانی برای لود شدن دارد. و نظرات هم از این گروه مستثنی نیستند. درست است که تعاملات کاربران درباره موضوعات مختلف در صفحات وبسایت بر روی سئو و بهینه سازی بسیار مهم است. اما، گاهی اوقات عامل کند بودن سایت همین نظرات هستند. گاهی میزان این نظرات به حدی زیاد می شوند که سایت کند می شود و زمان زیادی برای بالا آمدن یک صفحه نیاز خواهد بود. پس بهتر است تعداد این نظرات را مدیریت کنید تا زمان کمتری از کاربران برای رسیدن به محتوای اصلی بگیرد.
5: مکان سرور:
اگر یک رستوران را در نظر بگیرید، هاست میزبان و سرور خدمتگزار آن خواهد بود. درست است که شاید کارکرد این دو بخش تا حدودی مشابه هم باشند. اما هر دو برای سرعت سایت بسیار موثر هستند. برای برطرف کردن علت کندی سایت بهتر است موقعیت مکانی سرور نزدیک محلی باشد که اکثریت مخاطبان و بازدید کنندگان وب سایت شما در آنجا قرار دارند . اگر شما در ایران فعالیت می کنید و کاربران سایت شما هم ایرانی هستند. به طور قطع سروری که به ایران نزدیک باشد، بسیار کارا تر و سریع تر از سروری دور از موقعیت جغرافیایی شماست.
کلام آخر
در این مقاله به پنج مورد از اصلی ترین علت های دیر بالا آمدن سایت اشاره کردیم.برای حل این مشکلات پیشگیری بهترین گزینه است. شما با انتخاب های درست و پیگیری روش های اصولی می توانید از کند شدن سایتتان در آینده جلوگیری کنید. اگر در حال حاضر با چنین مشکلی دست و پنجه نرم می کنید ، بهتر است که از فردی با تجربه برای حل آن کمک بگیرید. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید. لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو برای ما بنویسید.
برای مشاهده مقاله های بیشتر به وبلاگ آی مهدیار و برای مشاهده خدمات کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ به وبسایت آی مهدیار مراجعه نمایید.