بررسی معایب اکانت بیزینس اینستاگرام و انواع حساب های کاربری

بررسی معایب اکانت بیزینس اینستاگرام

معایب اکانت بیزینس اینستاگرام میتواند شما را آگاه کند و در کنار مزایای اکانت بیزینس اینستاگرام میتوانید بهترین تصمیم را برای مدیریت این اکانت ‌ها بگیرید‌.

درباره‌ی معایب اکانت بیزینس اینستاگرام چه میدانید‌؟ آیا مزایای اکانت اینستاگرام ارزشش را دارد که معایبش را به جان خرید‌؟ ندانستن این موارد میتواند کارتان را مختل و کمی تا حدودی دشوار کند‌. پس با تیم آی مهدیار همراه باشید تا درباره‌ی اکانت بیزینس اینستاگرام بیشتر بدانید‌....

معایب اکانت بیزینس اینستاگرام

شناخت انواع اکانت اینستاگرام

قبل از شناخت معایب اکانت بیزینس اینستاگرام نیاز داریم کمی با انواع اکانت اینستاگرام آشنا شویم‌. در بطور کلی اینستاگرام سه نوع پیج دارد که هر کدام نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند و هر کدام کاربرد مناسب خود را دارند و امکانات و خدمات مختلفی را در اختیار کاربران قرار میدهند‌. شناخت انواع اکانت‌های اینستاگرام شما را در تولید محتوای مرتبط و مدیریت اکانت اینستاگرام کمک میکند‌. در ادامه بیشتر با این سه نوع اکانت آشنا خواهیم شد.

1. اکانت شخصی اینستاگرام ( personal account )

قبل از آشنایی با معایب اکانت بیزینس اینستاگرام دانستن فرق اکانت بیزنسی با اکانت‌های شخصی واجب است‌. اکانت شخصی در واقع همان اکانتی است که جهت استفاده‌ی شخصی ساخته شده است و هدف از ایجاد این پیج‌ها برقراری ارتباط با دوستان و سرگرمی و نهایتا اشتراک‌گذاری محتواهای شخصی جهت سرگرمی است و اگر شما قصد تجارت ندارید این اکانت قطعا برایتان کفایت میکند‌. این دسته از حسابها برای افرادی که علاقه‌ای به تولید محتوا ندارند و هدف درآمد زایی ندارند مفید نیست و به دردشان نمیخورد‌.

مزایای اکانت personal

اختیار حریم خصوصیتان در دستان خودتان است و میتوانید private یا در حالت public از آن استفاده کنید‌. این اکانت‌ها دست کمی از سایر اکانتها ندارند یعنی از نظر قابلیت و امکانات حتم به یقین اینستاگرام بین اکانتها تفاوت قائل نمیشود‌ و امکانات استوری‌، پست‌، IGTV و... در همه‌ی اکانتها یکسان ارائه میشود‌. و از مزایای قابل توجه اکانت‌های شخصی این است که میتوانید اکانتتان را به سادگی به یک یا چند صفحه‌ی فسبوک لینک دهید‌.

معایب اکانت personal

از معایب قابل توجه اکانتهای شخصی میتوان به عدم دسترسی به آمار از صفحه شخصی اشاره کرد‌. در این گونه اکانتها نمیتوانید هدف‌گذاری درآمدی داشته باشید و امکان قرار دادن اطلاعات تماس برای کاربران و دوستانتان در این اکانتها میسر نمیباشد‌.

2. اکانت کریتور ( creator account )

این حساب‌ها از دسته حساب‌های نو پا در اینستاگرام هستند‌. این دسته اکانتها در بین اینفلوئنسر‌ها و افراد مشهور بسیار مورد استفاده قرار گرفته‌اند و اکانت کریتور در واقع اکانت مناسبی برای علاقمندان به تولید محتوا است‌. این اکانتها پل واسط اکانتهای شخصی و بیزنسی هستند‌ و از نظر عملکردی‌، کاربردی حد واسط دارند‌. هدف اینستاگرام از ایجاد این دسته اکانتها این است که کاربران عادی از افراد مشهور و تاثیر گذار مشخص شوند‌. همانطور که گفته شد این اکانت برای اینفلوئنسر‌ها و افراد مشهور بسیار کارآمد است و همچنین برای درآمدزایی از تولید محتوا این اکانتها کمک کننده هستند‌.

مزایای اکانت creator

این اکانت مانند سایر اکانتها از قابلیت‌های پایه‌ای اینستاگرام برخوردار است‌. میتوانید نسبت به این اکانت آمار‌های جامعی را مانند بازدید‌کنندگان صفحه شما دریافت کنید‌. قابلیت ایجاد اطلاعات تماس و ایمیل و اتصال به صفحه فیسبوک را در این اکانت دارید‌. حوزه فعالیت خود را در دسته بندی‌ها میتوانید معین کنید‌. با ایجاد حساب کریتور شما میتوانید تبلیغات اینستاگرام را نیز حتی مدیریت کنید‌. با داشتن ده هزار فالور میتوانید به استوری‌هایتان لینک دهی کنید و با quick reply سرعت پاسخ‌دهی را افزایش بخشید‌.

معایب اکانت creator

حساب‌های کریتور نمیتوانند در حالت private قرار بگیرند و باید روی public قرار بگیرند‌. و البته حساب کریتور فقط قابلیت اتصال به یک صفحه فیسبوک را دارد نه بیشتر‍‌!

بررسی انواع اکانت اینستاگرام

3‌. اکانت بیزینسی ( business account )

کاربرد این اکانت از نامش پیداست‌. حساب‌های بیزینسی بیشتر برای کسب‌وکار‌، ارتباط با مخاطبان‌، بازاریابی و معرفی برند و ... مورد استفاده قرار میگیرد‌. هدف از ایجاد اکانت بیزینسی در واقع حرفه‌ای تر به نظر رسیدن و قابل اطمینان‌تر بودن است تا کاربران از این طریق مسیر ارتباطی را با شما پیدا کنند این خودش دلیل محکمی است که در کوتاه‌ترین زمان برند و کسب‌وکارتان توسعه پیدا کند‌.

ویژگی‌های اکانت بیزنسی چیست‌؟ قطعا یک اکانت بیزینسی قابلیت‌های مختلفی دارد که میتواند از سایر اکانت‌ها متمایز شود‌. این اکانتها دارای اطلاعات تماس و ایمیل در پایین بیو هستند‌.

مزایای اکانت بیزینس اینستاگرام

1‌. محدودیت در این اکانت نزدیک به صفر است

وقتی میگوییم محدودیت نزدیک به صفر دارد منظورمان این نیست که میتوانید الگوریتم‌های اینستاگرام را دور بزنید‌. برای مثال در نوشتن بیو اینستاگرام میتوانید حرفه‌ای‌تر عمل کنید و یکسری قابلیت‌ها را با اکانت بیزنسی تجربه کنید‌. مثلا میتوانید 150 کارکتر و یک متن لینک دار را به بیو خود اضافه کنید که خوب این موضوع برای افرادی که لازم دارند که درباره‌ی حوزه کاریشان در بیو اطلاعاتی قرار دهند بسیار کارآمد است‌. از دیگر محدودیت‌های رو به صفر اکانت اینستاگرام این است که اطلاعات تماس‌، آدرس و .. را میتوانید در پروفایلتان قرار دهید‌.

2‌. قابلیت فعال کردن تبلیغات

از مزایای اکانت بیزینس اینستاگرام این است که میتوانید در اکانت بیزینسیتان تبلیغات را فعال کنید تا کاربران دیگر را با کار‌، تجارت و برندتان آشنا کنید‌. برای فعال کردن این پروموشن‌های تبلیغاتی باید دو مورد را رعایت کنید‌، اول داشتن اکانت فیسبوک و دوم داشتن پیج تجاری اینستاگرام . اگر این موارد را داشته باشید میتوانید پروموشن تبلیغایتان را فعال کنید و فالوور دریافت کنید‌. شما میتوانید پست‌های مد نطرتان را در این پروموشن تبلغیاتی قرار دهید که به عنوان see more در اکانتهای بیزنسی قابل مشاهده است‌.

3. قابلیت درک نیاز فالوور

قابلبیت آنالیز کردن فعالیت کاربران خودش اولین راه درک فالوور‌ها میباشد‌. این آنالیز با عنواین زیر مورد بررسی قرار میگیرد‌:

  • بررسی عملکرد کاربران در 7 پست آخری که منتشر کرده‌اید‌.
  • بررسی زمان حضور عمده کاربران در اینستاگرام
  • بررسی واکنش‌ها و impression‌های هفتگی کاربران
  • بررسی تعداد افرادی که پست‌های شما دیده‌اند و عملکردی که رو یآن پست داشته‌اند قبیل اشتراک‌گذاری با دوستان‌، لایک و کامنت و ...
  • بررسی جنسیت کاربران و فالوورهایتان

معایب اکانت بیزینس اینستاگرام

معایب اکانت بیزینس اینستاگرام بیشتر از مزایای آن نیست اما یک عیب بزرگ دارد که دقیقا مانند لبه‌ی تیغ عمل میکند اینگونه که یک اشتباه میتواند موجب تباهی شود‌. این عیب بزرگ اکانت بیزنسی را قبل از اینکه اکانت شخصیتان را به اکانت بیزنسی تبدیل کنید بدانید‌. وقتی اکانتتان را بیزینسی میکنید باید حواستان باشد که وارد پلتفرم فیسبوک و اینستاگرام شده‌اید که بیصبرانه منتظر مخاطب هستند و این پلتفرم‌ها مطمئن هستند که شما برای دریافت فالوور از این تبلیغات پروموشنی استفاده خواهید کرد تا کلیک و فالورر بیشتر دریافت کنید‌.

اما اگر از این پروموشن‌ها استفاده نکنید چه میشود‌؟ دقیقا عیب بزرگ همین‌جاست اگر از این پروموشن‌ها استفاده نکنید یعنی در واقع از آپشن‌های غیر رایگان اینستاگرام و فیسبوک بصورت رایگان بهره میبرید و با افزایش فالوورتان و عدم پرداخت وجه میتوانید برای شرکت‌های مادر از جمله فیسبوک و خود اینستاگرام ضرر مالی به حساب میایید در نتیجه این پلتفرم‌ها با دستکاری اکانتتان؛ پست‌هایتان را کمتر در معرض دید کاربران قرار میدهند و اینگونه شما متضرر خواهید شد‌‌.

جمع بندی

ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید‌. در این مقاله با انواع اکانت اینستاگرام و در نهایت معایب اکانت بیزینس اینستاگرام و مزایای اکانت بیزینس اینستاگرام آشنا شدیم‌. اگر در این باره اطلاعاتی دارید ممنون میشویم که با ما به اشتراک بگذارید و اگر این مطلب برایتان مفید بوده است نظراتتان را برایمان بنویسید‌. اگر به دنبال مقالات بیشتر هستید میتوانید از وبلاگ آی مهدیار و برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات دیجیتال مارکیتنگ از وب‌سایت آی مهدیار دیدن کنید‌.

عضویت در شبکه های اجتماعی آی مهدیار

کلی مطالب و ترفند باحال و از دست ندی 🙂

مطالب پیشنهادی

آموزش نحوه بازگردانی پیج اینستاگرام
نحوه بازگردانی پیج اینستاگرام‌؛ شکاندن قفل درب‌های بسته
دانستن ترفندهای پیج کاری اینستاگرام
بررسی مفیدترین ترفند‌های پیج کاری اینستاگرام که پیج شما را متحول میکند
بررسی اینگیجمنت ریت اینستاگرام و روش های افزایش تعامل در اینستاگرام
اینگیجمنت ریت اینستاگرام، خون جاری در رگ های صفحات شما
افزایش درآمد از آنلاین شاپ تلگرامی
افزایش درآمد از آنلاین شاپ تلگرامی، یک قدم تا رسیدن به پول داری…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * علامت زده شده‌اند

هفده + سیزده =