پنالتی شدن سایت ، بلای خانمان سوز سایت ها

پنالتی شدن سایت به چه معناست؟بررسی ذاه های تشخیص و حل این مشکل

امروزه سایت های بسیاری در گوگل مشغول فعالیت هستند. و صاحبان سایت های اینترنتی برای باقی ماندن و پیشرفت در این فضا نیازمند پیروی از استاندارد های گوگل می باشند. عکس العمل گوگل در رابطه با کسانی که از قوانین سرپیچی می کنند و پرتکل ها را دور می زنند، بسیار خشن و سختگیرانه است برای همین پنالتی شدن سایت بلای خانمان سوز وبسایت هاست. یکی از بدترین عواقب ، تخلفات سایت ها در گوگل پنالتی شدن سایت هاست (penaltie) است. در ادامه این مقاله به بررسی این موضوع، دلایل بوجود آمدن این مشکل،انواع پنالتی شدن سایت و روش های پشگیری آن می پردازیم.همراه ما باشید...

پنالتی گوگل چیست؟

اگر گوگل را در اینترنت همچون شرکتی بزرگ در نظر بگیریم، زیر مجموعه های فراوانی از جمله سایت ها در آن فعالیت می کنند.و بسیاری از افراد عادی هم مشتریان و مخاطبان این مجموعه هستند.اما روند کلی فعالیت وبسایت های کوچکتر از بخش های بالایی گوگل یا همان بخش مدیریت مجموعه هدایت و قانون گذاری می شود.در این شرکت کسانی که خدمات برتری ارائه دهند شامل مزایا می شوند.این یک رابطه دو سر سود برای مدیران و کارکنان است. به طور کلی می توان گفت اگر گوگل اشکالی در وبسایت شما پیدا کند ، پنالتی شدن سایت شما در پیش است .

در این میان الگوریتم های هوشمند، مسئول ارزشیابی و رتبه بندی و رنک سایت ها هستند.و سئو و بهینه سازی راه جلب اعتماد کاربران و گوگل است.که باعث بالا رفتن رنک و مقام وبسایت ها می شود. حال در نظر بگیرید افرادی سعی در این دارند که بدون ارائه خدمات مناسب و رعایت قوانین و استاندارد ها و از طریق روش های غیر اصولی به رتبه های بالا برسند.

در اینجاست که پنالتی شدن سایت معنا پیدا می کند. پنالتی شدن سایت جریمه افرادیست که مدت زمان زیاد از طریق روش های غلط سعی در دور زدن گوگل برای بهبود مقام خود دارند.هنگامی که مدیریت مجموعه به تخلفات پی ببرد آنها را بی جواب نمی گذارد.و پنالتی شدن سایت از جمله شدید ترین و سختگیرانه ترین واکنش های گوگل است.

انواع پنالتی شدن سایت در گوگل

پنالتی شدن در گوگل به دو شکل است. که در قسمت پایین به بررسی آن می پردازیم.

پنالتی شدن سایت

۱ . پنالتی اتوماتیک یا الگوریتمیک گوگل - Algorithmic penalties

این جریمه به صورتی است که توسط الگوریتم های گوگل و به طور اتوماتیک صورت می گیرد. همان طور که در قسمت بالا بیان شد ، الگوریتم های گوگول همواره در حال نظارت بر سایت ها هستند.آنها سایت هایی را که به صورت اسپم یا روش های غیر اصولی اینترنتی همچون استفاده از سئو کلاه سیاه به رنک بالا می رسند را شناسایی و توقیف می کنند.در این حالت هیچ اطلاع رسانی درباره جریمه شدن سایت به شما نمی شود.

۲ . پنالتی شدن سایت دستی - Manual penalties

در پنالتی دستی یامنوآل برعکس پنالتی اتوماتیک افراد دخیل هستند. به این صورت که شخصی می تواند گزارش یک وبسایت متخلف را به گوگل اعلام نماید.در صورتی که این پیام توسط وبسایت های متعدد درباره یک سایت دیگر اعلام شود مهندسان گوگل آن سایت را بررسی کرده و در صورت درستی ادعا آن وبسایت به صورت دستی پنالت می شود. در این صورت معمولا پیغامی در قسمت وبمستر تولزر در بخش Search Traffic > Manual Actions به وبمستر سایت مورد نظر ارسال می شود. و صاحب وبسایت را از جریمه شدن سایت آگاه می کند.

نحوه تشخیص پنالتی شدن سایت

همان طور که پیش تر اشاره شد، در پنالتی دستی از طریق Google Webmaster Tools و در پیامی تحت عنوان Manual actions به افراد اطلاع داده خواهد شد.

اما در پنالتی الگوریتمیک به فرد اطلاع رسانی نمی شود. و باید با توجه به شواهد و علائم آن را تشخیص داد و مشکل پیش آمده را حل کرد. در قسمت پایین به چند مورد که به فهمیدن پنالتی شدن کمک می کند، اشاره می کنیم.

1. بسیاری از صفحات به صورت ناگهانی یا به تدریج از روی گوگل حذف می شوند یا به شکل خطرناکی به عقب می روند. این اتفاق به قدری مهیب رخ می دهد، که انگار وبسایت شما به ته دره ای عمیق و تاریک سقوط می کند. به عبارتی می توان گفت اگر نام برندتان را در گوگل پیدا نکردید ؛ پنالتی شدن سایت شما حتمی است .

2 . با جستجوی در yourdomain.com نمی توانید هیچ نتیجه ای مشاهده کنید. این خودش از نشانه های پنالتی شدن سایت است .

۳ . اگر از نام برند شما در صفحات اجتماعی نظیر فیسبوک ، اینستاگرام و ... استفاده می شود ؛ می تواند از نشانه های پنالتی شدن سایت باشد .

۴ . اگر تمامی صفحات سایتتان شما به یک باره از گوگل حذف شدن ؛ به پنالتی شدن سایت خود شک کنید .

اگر در حال حاظر این موارد را مشاهده کردید نگران نباشید. بسیاری از این موارد می تواند به طور موقتی صورت بگیرد و لزما نشانه پنالتی شدن سایت شما نیست. اما اگر در طولانی مدت شاهد این اتفاقات بودید، احتمال پنالتی شدن سایت را در نظر بگیرید.

عواملی که باعث پنالتی شدن سایت میشود

مواردی که باعث پنالتی شدن سایت ها می شود:

دقت داشته باشید اگر در سئو کار های نادرستی را به مدت طولانی و به طور ممتد انجام دهید به ناگاه متوجه جریمه شدن سایتتان می شوید.از جمله مواردی که در این امر بسیار تاثیر گذار است، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1 . محتوای تکراری:

تولید محتوای تکراری یا همان Duplicate content می تواند نتیجه بدی برای سایت شما داشته باشد. تشخیص محتوای تکراری بر عهده ی الگوریتم گوگل پانداس که خیلی راحت این الگوریتم کپی کردن مطالب شما را تشخیص می دهد با کاهش رتبه سایت و در ادامه باعث پانلتی شدن سایت شما می شود . مواردی مثل قابلیت دسترسی به یک مطلب از طریق چندین لینک متفاوت در سایت های مختلف،سئو صفحات گوناگون سایت برای انواع مختلفی از یک کلمه کلیدی و در نهایت داشتن چند دامنه و محتوای مشابه از عوامل ایجاد محتوای تکراری هستند.

پس توصیه می شود محتوایتان منحصر به فرد باشد و به آدرس url محتوای خود دقت کنید که تکراری نباشد چون باز هم می تواند منجر به پنالتی شدن سایت شما شود حتی اگر محتوا را خودتان تولید کرده باشد .

2 . خرید بک لینک:

خرید بک لینک یکی از مواردی است که ریسک بالایی برای جریمه شدن دارد.شما می توانید برای این کار از تجربیات افرادی که سابقه طولانی در زمینه سئو دارند مشورت بگیرید. اکثر آنان شما را از خرید بک لینک منع می کنند. زیرا این روش اصولی نیست و اگر توسط الگوریتم گوگل شناسایی شود نتیجه بدی دارد.

در صورت ایجاد لینک های نامناسب ، مخرب خیلی سریع می توانید منجر به پنالتی شدن سایت خود شوید . پس استفاده از بک لینک های مرتبط و قابل اعتماد را سر لوحه کار خود قرار دهید . و سعی کنید تبادل لینک دو طرفه نداشته باشید تا اخطار دریافت نکنید .

توصیه می شود ایجاد بک لینک هایتان آهسته آهسته باشد و سعی نکنید الگوریتم های گوگل را دور بزنید و رتبه کسب کنید چون خیلی سریع پنالتی شدن سایت نصیبتان می شود و جریمه خواهید شد .

3 . استفاده زیاد از حد واژه کلیدی

استفاده از کلمه کلیدی باید به تناسب متن و به طور پراکنده استفاده شود استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی گوگل را به شک می اندازد و الگوریتم های گوگل آن را سئو کلاه سیاه تشخیص می دهد و پنالتی شدن سایت شما حتمی است . استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی هم موجب نارضایتی مخاطبان و خوانندگان متن و هم باعث حساس شدن گوگل به سایت شما می شود.قرار دادن نامناسب و بدون فکر کلمات کلیدی در متن بدترین اشتباه برای سایتتان است.

4 . لینک سازی غیر اصولی و تبادل لینک نامناسب

امروزه تبادل لینک یکی از روش های متداول برای بازدید بیشتر وبسایت است.این مورد نیز اگر بیش از حد و به صورت اشتباه انجام گیرد ، می تواند برای پنالتی شدن سایت مقدمه سازی کند. پس حواستان باشدکه از لینک های مناسب و مرتبط استفاده کنید تا در کنار رنک سایت و جلوگیری از پنالتی شدن سایت ؛ بتوانید اعتبار صفحات خود را افزایش دهید .

5 . نقشه سایت نادرست

یکی از اصلی ترین روش های شناخت ساختار وبسایت نقشه آن است.اطلاعات غلط و استفاده از لینک های شکسته و مواردی از این قبیل می تواند مشکل ساز باشد.برای اصلاح این مشکل از طریق وبمستر تولز به رفع نواقص و اصلاحات بپردازید.

6 . محتوای کپی شده از سایت دیگر

کپی کردن عینی متن های دیگر سایت ها کار اشتباهی برای تولید محتوا است. همیشه سعی کنید به جای کپی کردن متون سایت دیگر خودتان در آن ها تغییراتی ایجاد کنید پس مطالب منحصر به فرد تولید کنید و سعی نکنید الگوریتم پاندا را دور بزنید چون خیلی سریع پنالی شدن سایت نصیبتان می شود .

7 . ارور 404 داخلی

اگر می خواهید لینکی از صفحه ای به صفحه دیگر بدهید، حتما از سالم بودن آن مطمئن شوید.لینک های شکسته با خطای 404 مشکل ساز هستند. این مشکل را می توانید از طریق ریدایرکت Redirect حل نمایید.

8 . استفاده غلط از تگ کنونیکال

سعی کنید از تگ کنونیکال به طور صحیح استفاده کنید . اگر در این مورد خطا داشته باشید گوگل بعد از ایندکس محتوای شما ، به اشتباه مطالب شما را تکراری و کپی در نظر میگیرد و منجر به پنالتی شدن سایت شما می شود . برای پیشگیری شما می توانید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید .

9 . استفاده بیش از حد از تگ H1

توجه کنید تگ هدینگ برای عنوان است . در واقع تگ هدینگ فقط برای این است که گوگل و متور های جست وجو موضوع کلی محتوا را تشخیص دهند . پس در استفاده از تگ H1 زیاده روی نکنید .

اگر در این موارد دقت لازم را به خرج بدهید می توانید از پنالتی شدن سایت خود جلوگیری کنید .

10 . رفع خطای داخلی سایت

خطا های داخلی یعنی کاربر نمی تواند به اطلاعات مد نظر به راحتی دست پیدا کند پس این نشان می دهد که سایت شما خلاف معیار های گوگل عمل کرده است . از این خطا ها خطای 404 است که سئو سایت شما را زیر سوال میبرد و کاربران نباید با خطای 404 رو به رو شوند چون پنالتی شدن سایت شما حتمی می شود .

11 . لینک فوتر

لین فوتر برای هدایت و راهنمای کاربر است که مثل منو سایت عمل می کند . استفاده بیش از حد لینک فوتر توسط سئو کاران تجربه کاربری بدی را به همراه خواهد داشت و گوگل را حساس خواهد کرد و نتیجه آن پنالتی شدن سایت است .

جمع بندی

در نهایت پنالتی شدن سایتتان چیز مهالی است. تنها اگر به قوانین گوگل پایبند باشید. اما کسانی که برای دیده شدن دست به هر کاری می زنند و هر راهی را امتحان می کنند، از همین امروز باید درباره روش های خودشان تجدید نظر کنند. تا از اتفاقات بد آینده جلوگیری کنند. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید.

برای مشاهده مقاله های بیشتر به وبلاگ آی مهدیار و برای مشاهده خدمات کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ به وبسایت آی مهدیار مراجعه نمایید.

%u0645%u0642%u0627%u0644%u0647 %u0642%u0628%u0644%u06CC%u0645%u0642%u0627%u0644%u0647 %u0628%u0639%u062F%u06CC

عضویت در شبکه های اجتماعی آی مهدیار

کلی مطالب و ترفند باحال و از دست ندی 🙂

مطالب پیشنهادی

آموزش نحوه بازگردانی پیج اینستاگرام
نحوه بازگردانی پیج اینستاگرام‌؛ شکاندن قفل درب‌های بسته
دانستن ترفندهای پیج کاری اینستاگرام
بررسی مفیدترین ترفند‌های پیج کاری اینستاگرام که پیج شما را متحول میکند
بررسی اینگیجمنت ریت اینستاگرام و روش های افزایش تعامل در اینستاگرام
اینگیجمنت ریت اینستاگرام، خون جاری در رگ های صفحات شما
افزایش درآمد از آنلاین شاپ تلگرامی
افزایش درآمد از آنلاین شاپ تلگرامی، یک قدم تا رسیدن به پول داری…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * علامت زده شده‌اند

4 + هفت =