شرح وظایف کارشناس تولید محتوا میتواند شما را در دانستن مسئولیت آنچه که پذیرفتهاید کمک کند. وظایف کارشناس تولید محتوا باید بسیار دقیق انجام شود.
برای انتخاب شغلی مثل تولید محتوا باید با وظایف کارشناس تولید محتوا آشنا باشید. تولید محتوا خط مقدم دریافت مشتری و کاربر به سایت است پس شرح وظایف کارشناس تولید محتوا باید بصورت یک قرارداد تنظیم شود تا اینگونه تعهد کاری در قبال مسئولیت قبول شده؛ اجرا شود. آیا تا به حال تولید محتوا کردهاید؟ دربارهی وظایف کارشناس تولید محتوا چه میدانید؟ برای آشنایی با این موضوع با تیم تولید محتوای آی مهدیار همراه باشید…
آنچه در این مقاله میخوانید ....
کارشناس تولید محتوا کیست؟
قبل از شرح وظایف کارشناس تولید محتوا بهتر است با خود کارشناس تولید محتوا آشنا شویم. اگر بخواهیم ساده بیان کنیم میتوانیم بگوییم که کارشناس تولید محتوا کسی است که برایمان تولید محتوا میکند؛ حالا نوع این محتوا میتواند نوشتاری؛ تصویری یا حتی ویدیویی باشد. و این محتوا میتواند در راستای جذب مخاطب بصورت مستقیم از درگاه گوگل و یا جذب مخاطب به کمک محتوای تولید شده از تبلیغات باشد.
کارشناس تولید محتوا کسی است که اهمیت تولید محتوای هدفمند و منحصر به فرد را درک میکند و میداند که در ذهن مخاطب چه میگذرد. کارشناس تولید محتوای موفق غالبا با شبکات اجتماعی و موضوعات ترند روز آشنا است و زبان نوشتاری و بیانی خوبی را دارد اینگونه که میتواند مطلب را بدون پیچیدگی و سردرگمی بیان کند.
کارشناس تولید محتوا کسی است که میتواند محتواهای منعطف تولید کند. منظور از محتوای منعطف محتوایی است که دائم بصورت یکسان و یک روند نباشد یعنی بتواند در جای خود سرگرم کننده، آموزنده، جذاب باشد.
درست است که کارشناس تولید محتوا لازم است که اصول سئو را بداند ولی اولویت تولید محتوا برای این فرد تولید محتوای کاربر محور است نه سئو محور یا گوگل محور!
بازار کار برای کارشناسان تولید محتوا چگونه است؟
شغل تولید محتوا یک شغل بسیار منعطف است. اینگونه که کارشناس میتواند در هر شرایطی باشد کارش را انجام دهد. این شغل بصورت دورکاری هم میتواند بسیار پردرامد باشد. یعنی فرد از شهرهای جنوبی میتواند محتوایی را برای شهرهای شمالی تولید کند. این شغل علاوه بر دورکاری قابلیت برنامهریزی برای تایمهای پاره وقت را هم دارد.
سوال اینجاست که این شغل برای چه کسانی مناسب است؟ مبنای کار کارشناس تولید محتوا داشتن قلم خوب است یعنی مهارت نویسندگی را داشته باشند. در کنار مهارت نویسندگی آشنایی با ابزارهای تولید محتوای ویدیویی و تصویری هم برای این افراد امتیاز محسوب میشود.
آیا رشته تحصیلی و شغل کارشناس تولید محتوا باید با هم مرتبط باشد؟
همانطور که گفته شد تولید محتوا یک مهارت است. در واقع چیزی نیست که در رشته تحصیلی خاصی آن را آموزش دهند. اما بطور کلی افرادی که رشتههایی مثل ارتباطات، روابط عمومی، ادبیات فارسی، مترجمی و این قبیل رشتهها را خوانده باشند میتوانند مهارت بهتری را در زمینه از خودشان نشان دهند.
حقوق و مزایای کارشناس تولید محتوا
اگر با توجه به شرح وظایف کارشناس تولید محتوا، فرد بتواند وظایفش را به خوبی انجام دهد میتواند درآمد خوبی داشته باشند. اما قاعده کلی این ماجرا این است که حقوق و مزایای شما با توجه به سابقه کاری شما تعیین میشود. اما اگر در ابتدای کار هستید بدانید که شما در حال یادگیری و کسب تجربه هستید پس حقوق شما ممکن است کمتر از حقوق پایه وزارت کار باشد. اما با مرور زمان و کسب تجربه میتوانید حقوق بالا را تجربه کنید چون سابقه کاری برای شما بسیار اهمیت خواهد داشت.
شرح وظایف کارشناس تولید محتوا
همانطور که گفته شد یک کارشناس تولید محتوا باید علاوه بر مهارت در تولید محتوای نوشتاری، در تولید محتوای تصویری، پادکست، ویدیو، اینفوگرافی، لوگوموشن و… را بلد باشد. و بطور کلی چک لیستی که در ادامه ارائه میشود وظایفی است که کارشناس تولید محتوا باشد در محتوای تولید شده خود ارائه داده باشد
چک لیست شرح وظایف کارشناس تولید محتوا:
- ارتباط مدیر تولید محتوا و کارشناس تولید محتوا بسیار مهم است. تعامل مدیر و کارشناس میتواند باعث قوی تر شدن نکات مثبت کار و رفع نکات منفی محتواها شود.
- کارشناس تولید محتوا وظیفه دارد که در پیدا کردن موضوعات جدید و ترند کوشا باشد. وی باید اهمیت ترند بودن موضوعات و بروزرسانی مقالات قبلی را درک کند.
- کارشناس تولید محتوا باید با تقویم محتوایی آشنا باشدو طبق زمان و موضوعات تقویم محتوایی پیش برود و انتشارات مقالات را سر موقع انجام دهد.
- از وظایف بسیار مهم کارشناس تولید محتوا این است که محتوای منحصر به فرد تولید کند. محتوای منحصر به فرد محتوایی است که کپی و تکثیر نباشد. علاوه بر اینها این محتوا باید کاربر محور باشد ولی در عین حال اصول سئو را رعایت کرده باشد.
- محتوایی که کارشناس تولید میکند باید حتما از اصول سئو پیروی کند پس کارشناس تولید محتوا باشد حتما با سئو و بهینه سازی آشنا باشد.
- محتوایی که پیچیده باشد کار کارشناس را خراب میکند. مهارت کارشناس در ارائه محتوایی ساده ولی کامل شرط است.
- جمع بندی محتوا و بررسی آن قبل از انتشار و همچنین نهایی سازی و انجام اصلاحات نهایی قبل از انتشار مطلب از وظایف کارشناس تولید محتوا است.
کارشناس تولید محتوا چه مهارتهایی لازم دارد؟
- عمده کار کارشناس تولید محتوا با کامپیوتر است در نتیجه داشتن مهارت تایپ اللخصوص تند تایپی و تایپ ده انگشتی بسیار مهم است.
- آشنا بودن با اصول سئو و مهارت در انجام اصولی سئو جهت هدفمندسازی محتوا
- آشنایی با یکسری از ابزارهایی مثل google webmaster و google analytics میتواند در انتخاب کلمه کلیدی مناسب کمک کننده باشد.
- علاوه بر وردپرس و سئو بهتر است با office هم آشنا باشند.
- کارشناس تولی محتوا باید بتواند محتوای سئو یا گوگل محور و کاربر محور را همزمان تولید کند ولی این تولید محتوا عمدتا منحصر به فرد باشد.
- بهتر است کارشناس تولید محتوا تجربه وبلاگ نویسی داشته باشد تا بتواند دید مخاطب را به خوبی بشناسد.
- ذهن کارشناس تولید محتوا باید خلاق باشد و شیوه نوشتارش را خلاقانه و منحصر به فرد پیش ببرد.
- بازاریابی محتوا را بداند اینگونه جمعیت هدف محتوا را به راحتی تشخیص میدهد.
- در زمینه دیجیتال مارکتینگ کسب اطلاعات کند تا بتواند محتواهای پر بازدید تولید کند.
- متناسب با محتوایی که تولید میکند بتواند با ابزارهای مرتبطش کار کند.
- تا حدود زیادی به زبان انگلیسی مسلط باشد تا از منابع خارجی الهام بگیرد.
جمع بندی
ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. در این مقاله به وظایف کارشناس تولید محتوا پرداختیم. اگر در این زمینه اطلاعات بیشتری دارید با ما نیز به اشتراک بگذارید. اگر این مطلب برایتان مفید بوده است نظراتتان را برایمان بنویسید.
برای مشاهده مقالات بیشتر در این زمینه از وبلاگ آی مهدیار و برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ از وبسایت آی مهدیار بازدید کنید.