تاثیر چک لیست بر سئو بسیار مشهود است و تهیه چک لیست برای کارها شما را در پیشبرد کارتان بسیار کمک میکند چون چک لیست سئو را به راحتی میتوانید بروز کنید.
دربارهی تاثیر چک لیست سئو چه میدانید؟ چک لیست سئو باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ تا چه اندازه در کارهای روزمرتان از برنامهریزی و چک لیست استفاده میکنید؟ چک لیست سئو در واقع دستهای از فعالیتها است که تمرکز شما را کنترل میکند. برای آشنایی با این مطلب با ما همراه باشید…
آنچه در این مقاله میخوانید ....
بررسی انواع چک لیست سئو
قبل از بررسی تاثیر چک لیست بر سئو باید با انواع چک لیست آشنا شوید که به شرح زیر هستند:
- چک لیست سئو داخلی
- چک لیست محتوا
- چک لیست لینک سازی
- چک لیست سئو تکنیکال
- چک لیست تحقیق کلمات کلیدی
مراحل چک لیست سئو پایه
هرآنچه که یک سئو نیاز دارد در این لیست مرور خواهد شد. در این مطلب با تاثیر چک لیست بر سئو بیشتر آشنا خواهید شد. البته توجه کنید این موارد تاثیر مستقیم در رنک مقالات شما در گوگل ندارد اما بطور غیر مستقیم میتواند عملکرد شما را در دید موتورهای جستوجو بهبود ببخشد.
1. نصب افزونه yoast SEO یا rank math SEO
اولین مرحله این است که یک افزونه را بر وردپرس خود نصب کنید و حتی در کنار اینها میتوانید از سیستم مدیریت محتوا CMS استفاده کنید. کاربرد این افزونهها چیست؟ این افزونهها در ایجاد و سئو و بهینه سازی متاتگها، توضیحات متا و … نقش دارند و این افزونهها به سادگی میتوانند موارد فنی و ایرادات فنی سایت را به حداقل برسانند و موارد مهمتر اینگونه در اولویت قرار میگیرند.
2. ایجاد نقشه سایت
اصلیترین کاربرد نقشه سایت این است که گشتوگذار خزندهها و رباتهای گوگل را در سایت تسهیل میکنند تا به راحتی محتواها فهرستبندی شوند. برای داشتن نقشه سایت بی نقص میتوانید از وبسایتهایی نظیر www.xml-sitemaps.com استفاده کنید.
3. ایجاد فایل robots.text
این فایلها میتوانند یک سری قابلیتها را ایجاد کنند که موتورهای جستوجو متوجه شوند که به چه قسمتهایی از وبسایت دسترسی دارند و چه قسمتهایی از دسترسی خارج هستند. به عبارتی با استفاده از این فایلها میتوانید ورود موتورهای جستوجو را به وبسایت کنترل کنید.
4. نصب گوگل آنالیتیکس
این یکی از ابزارهای رایگان شرکت گوگل است که در آن امکان این را دارید که ببینید چه تعداد افرادی از سایت شما دیدن کردهاند و این افراد از چه راههایی به وبسایت شما وارد شدهاند. برای استفاده از این خدمات وارد گوگل آنالیتیکس شوید و ثبت نام کنید و کد tracking را وارد کنید.
5. نصب سرچ کنسول
سرچ کنسول از مهمترینهای چکلیست سئو میباشد. سرچ کنسول میتواند رتبه کلمه کلیدی و عملکرد وبسایت را برایتان گزارش کند تا در انتخاب کلمه کلیدی و به روزرسانی مطالب بصورت بهینه عمل کنید.
مراحل چک لیست تحقیق کلمه کلیدی
سئو بدون کلمه کلیدی مناسب کاملا بیمعناست. مرحله اول سئو و تولید محتوا پیدا کردن کلمه کلیدی مناسب است. برای داشتن کلمه کلیدی مناسب این مراحل را پیش بگیرید. البته میتوانید دربارهی نکات مهم در انتخاب کلمه کلیدی اینجا کلیک کنید در آی مهدیار بیشتر بخوانید.
1. هدفگذاری بر کلمه کلیدی اصلی
سعی کنید کلمه کلیدی اصلی را بلند یا long tail keywords انتخاب کنید و بر آن تمرکز کنید. این کلمات کلیدی را از بین پربازدیدها و همچنین برای اول کار کم رقابتها انتخاب کنید. میتوانید برای یافتن این کلمات از ابزار google keyword planner و ahrefs استفاده کنید.
2. ارزیابی محتوا
محتوایی بنویسی که با کلمه کلیدیتان همسو باشد تا کاربران بیشتری را با شما همسو کند اینگونه شانس شما در قرارگیری در رتبههای بالا در نتایج گوگل بیشتر خواهد شد. همهی اینها به نحوهی نگاشتن محتوای شما بستگی دارد
پس محتوای مناسب برای سئو چه ویژگیهای دارد؟
ابتدا توصیه میشود رقبایتان را آنالیز کنید. این کار را با بررسی 3 مقالهی مرتبط با کلمه کلیدی مد نظر در نتایج گوگل انجام دهید و از نقاط ضعف و کم کاستیهای رقبایتان استفاده کنید و مطلب قویتری را ارائه دهید.
سپس نوع محتوایتان را انالیز کنید و محتوایتان را از نظر پست وبلاگ و لندینگ پیج بررسی کامل کنید و سپس برای نوشتان یک فرمت در نظر بگیرید این فرمتها را از نظر رسمی و غیر رسمی نوشتن بررسی کنید و در کنار همهی اینها زاویه دید محتوا را نیز در نظر بگیرید تا بتوانید محتوایی بنویسید که جذب مخاطب کند.
3. پیدا کردن کلماتی که بیشتر سرچ میشوند
برای پیدا کردن کلمهی کلیدی توصیه میشود که خودتان را در جای مخاطب قرار دهید و از ذهن مخاطبان و کاربران کلمه کلیدی را انتخاب کنید. این گونه همسو کردن کاربران با محتوایتان و در نتیجه رنکگیری بهتر در نتایج گوگل راحتتر خواهد بود. شاید این موضوع در ابتدا ساده باشد اما در کل در آینده میتواند بسیار کمک کننده باشد و ارتقا را در کارتان خواهید دید.
4. ارزیابی شانس خود در رنک گرفتن در نتایج
همانطور که گفته شد شانس رنک برتر در کلمات کلیدی بلند ( long tail keywords ) بسیار بیشتر از کلمات کلیدی کوتاه ( short tail keywords ) است. پس میتوانید با چک کردن کلمه کلیدی در وبسایتهایی قبیل ahrefs میتوانید شانس خود را در رتبهبندی نتایج گوگل ارزیابی کنید.
جمعبندی
ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. در این مقاله به تاثیر چک لیست بر سئو اشاره شد. اگر در این زمینه اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشویم که با ما به اتشراک بگذارید و اگر این مطلب برایتان مفید بوده است نظراتتان را برایمان بنویسید. اگر به دنبال مقالات بیشتر هستید از وبلاگ آی مهدیار دیدن کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ از وبسایت آی مهدیار دیدن کنید.