امروزه نحوه سئو سایت فروشگاهی بیش از پیش اهمیت و جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. بنابراین آموزش سئو محصولات و مولفههای مهم سئو وب سایتهای فروشگاهی بیش از پیش حائز اهمیت است. با توجه به رقابت سخت و تنگاتنگ سایت ها بر سر بیشتر دیده شدن و جذب کلیک های بیشتر، سئو و بهینه سازی ابزار محرک و شتاب دهنده قدرتمندی است که باید از آن به درستی استفاده کنید.
قطعا در فروشگاه اینترنتی شما رتبه سایت اهمیت بسیاری دارد. اگر شما نتوانید کاربر را به خرید از فروشگاه اینترنتی خود ترغیب کنید ؛ فروش سایت شما به شدت افت خواهد کرد. در این زمینه سئو فروشگاه آنلاین یکی از موثر ترین روش های بازاریابی برای سایت و محصولات ارائه شده در آن میباشد. پس در ادامه این مقاله با آموزش سئو محصولات و مهم ترین نکات بهینه سازی وب سایت فروشگاهی همراه ما باشید…
آنچه در این مقاله میخوانید ....
چرا آموزش سئو محصولات و سایت فروشگاهی مهم است؟
شاید بهتر باشد قبل از پرداختن به نحوه سئو سایت فروشگاهی به دلیل و ضرورت سئو این سایتها بپردازیم. امروزه دیگر فرقی نمیکند که وبلاگ داشته باشید یا یک وبسایت بسیار بزرگ و پرامکانات؛ سئو و بهینه سازی در حال حاظر حرف اول و آخر را برای تمامی سایتهای گوگل میزند. به طور خلاصه میتوان گفت اگر بازدید کننده میخواهید، باید سئو کنید. به صورت موردی میتوان گفت:
- سئو تصاویر میتواند به شما کمک کند که کاربران با سرچ نام یک محصول تصویری از سایت شما را ببیند و از آن بازدید کنند.
- لینک سازی مناسب منجربه ایندکس شدن بهتر صفحاتتان در گوگل و هدایت بازدید کنندگان به سایر بخش ها میشود.
- سئو فروشگاه آنلاین و رعایت اصول UI در طراحی آن میتواند باعث جذب مخاطب به سایت و افزایش زمان ماندن آنها و در نتیجه کاهش نرخ پرش شود.
- سئو مناسب محصولات فروشگاهی می تواند به بهتر دیده شدن جایگاه آنها در نتایج گوگل کمک کند.
- با یادگیری اصول و نحوه سئو سایت فروشگاهی می توان بازدیدهای ارگانیک سایت را تا 40% افزایش داد.
نحوه سئو سایت فروشگاهی و ابزارهای مورد نیاز آن
در این بخش به آموزش سئو محصولات و مهم ترین نکات لازم در زمینه سئو فروشگاهی اشاره خواهیم کرد. یادگیری و اجرای تمامی این نکات می تواند سهم ویژه ای در بهبود کیفیت سایت و افزایش بازدیدها باشد.
۱ . شناخت کلمات کلیدی:
شناخت کلید واژه ها قبل از وارد کردن محتوای سایت در نحوه سئو سایت فروشگاهی بسیار اهمیت دارد. توصیه می شود درباره ی کلمات کلیدی که توسط کاربران در گوگل جستجو شده تحقیق کنید. در این مرحله شما بایستی لیستی از کلمات کلیدی اصلی تهیه کنید و کلمات را بر اساس سختی و میزان جست و جو توسط کاربران رتبه دهی کنید . شما می توانید از ابزاری نظیر جت سئو، گوگل ترندز یا گوگل ساجسشن استفاده کنید.
در مقاله در انتخاب کلمه کلیدی به این نکات توجه کن به طور کامل به بررسی اصول انتخاب کلمه کلیدی پرداختیم برای مطالعه این محتوا اینجا کلیک کنید.
2. کارکرد رقبای خود را تحلیل کنید:
تحلیل رقبا از عوامل مهم بهینه سازی وب سایت فروشگاهی میباشد. شما اگر تمامی موارد سئو را رعایت کرده باشید و رنک خوبی را در گوگل داشته باشید ؛ بدون تحلیل رقبا نمی توانید از آنها پیشی بگیرید و رتبه ی اول گوگل را از آن سایت خود کنید. در تحلیل رقبای خود به کلمات کلیدی، تعداد بک لینک های دریافتی و از این دست اطلاعات را بررسی کنید. توصیه می شود هنگام تحلیل سایت رقبا به موارد زیر دقت داشته باشید :
- نام کالا در سایت
- دسته بندی محصولات
- محصولاتی که به عنوان محصولات برتر معرفی می شوند.
- محصولاتی که به عنوان کالای جانبی معرفی شده اند.
۳ . شناسایی مشکل فعلی سایت خود:
خطاهای سایت بر سئو اثر زیادی دارد . عدم توجه به خطا های سایت ، رنک سایت فروشگاهی شما افت می کند. شما باید به طور ماهیانه حتما بخش سرچ کنسول سایتتان بررسی و مشکلات آن را برطرف کنید تا از پنالتی شدن توسط گوگل جلوگیری کنید.
۴ . سرعت سایت خود را افزایش دهید:
بر اساس حداقل سرعت اینترنت ، سرعت سایت را مدام ارتقا دهید . در صورتی که سرعت سایتتان به هر دلیلی کاهش پیدا کند میزان پرش کاربران سایت افزای پیدا کرده و در نتیجه مخاطبانتان از سایت خارج و به وبسایت دیگری مراجعه می کنند. افزایش سرعت اجرا و نمایش به موقع آیتم ها از مشخصه های بهینه سازی وب سایت فروشگاه خوب و حرفه ای است. پیشنهاد می کنم در ادامه حتما مقاله 8 نکته کاربردی و کلیدی برای افزایش سرعت سایت را مطالعه نمایید.
۵ . از سئو داخلی فروشگاه اینترنتی استفاده کنید:
در فروشگاه های اینترنتی چون تعداد کالا ها زیاد می باشد؛ باید توجه کافی به سئو و تولید محتوا داشته باشید. تا به دلیل توضیحات برای هر کالا ، تعداد صفحات سایت زیاد شود. افزایش تعداد صفحات به ضرر سایت فروش کالای شما تمام می شود. در این راستا توصیه می شود :
- از کلمات کلیدی بصورت بهینه استفاده کنید.
- طراحی وبسایت به گونه ای باشد که کاربر برای بازدید از بخش های مختلف به مشکل نخورد.
- کاربری سایت را در ساده ترین حالت ممکن طراحی کنید.
- برای سایت خود امکان نمایش نظرات مردمی را ایجاد کنید تا خرید را برای مشتری آسان کند و دقت خرید را بالا ببرد.
۶ . سئو فروشگاه آنلاین خود را تست کنید:
توصیه می شود کلید واژه هایی که فروش سایت شما را افزایش می دهند را شناسایی کنید. این باعث می شود که سئو شما اصولی انجام شود. با تحلیل میزان وروردی های سایت میتوانیدبه نتایج مورد نظرتان درباره درستی یا نادرستی نحوه سئو سایت فروشگاهی پی ببرید.
۷ . محتوای بلاگ را به سایت خود اضافه کنید:
اگر به روند کاری سایت های موفق دقت کنید خواهید دید که تمامی فروشگاه های اینترنتی مطرح بخشی از سایت را برای تولید محتوا اختصاص می هند. و همین عامل باعث افزایش بازدید سایت و ارتقا سئو فروشگاهی می شود. در محتوای 5 دلیلی که باید در کنار فروش، تولید محتوا هم بکنید ، به طور کامل به اهمیت تولید محتوا برای وبسایت ها بخصوص وبسایت های فروشگاهی پرداختیم. وبلاگ باعث می شود که کاربران برای پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز دچار سردرگمی نشود. و محتوایی که در این بخش انتشار می دهید موجب اعتمادسازی و افزایش فروش خواهد شد.
8. در سئو سایت فروشگاهی بک لینک ها لازم اند:
در فروشگاه های اینترنتی به دلیل تنوع محصولات، انتخاب باید با دقت انجام شود. پس بهتر است زمانبندی برای تولید بک لینک ها ایجاد کرد و در هر صفحه بر اساس اهمیت، یک اولویت قرار دهید. از استفادهی بک لینک های بی کیفیت پرهیز کنید؛ چون می تواند منجر به حذف سایت شما شود. در هنگام تولید بک لینک ها به موارد زیر توجه داشته باشید :
۱ . از یک عبارت انکر تست در تمام بک لینک ها استفاده کنید.
۲ . تمام بک لینک های دریافتی به یک صفحه اشاره نداشته باشد.
۳ . بک لینک ها را از سایت های بی کیفیت دریافت نکنید.
9: اطلاعات محصولاتتان را تکمیل کنید:
هرچه اطلاعات بیشتری درباره محصولتان به مخاطبان سایتتان بدهید به عنوان یک سایت برتر و جامع تر محسوب میشوید. این عامل نتنها برای کاربران بلکه برای گوگل نیز بسیار حایز اهمیت استو پس بنابراین سعی کنید اطلاعات کاملی درباره یک محصول از سایت های داخلی و یا خارجی جمع آوری کنید و آن را در اختیار بینندگان سایتتان قرار دهید. مولفههایی همچون نقاط ضعف و نکات مثبت محصولات و بخش هایی مثل بررسی جامع محصولات را با اطلاعاتی مفید و معتبر کامل کنید. همچنین بهتر است نام کامل محصول را هم به فارسی و هم انگلیسی وارد کنید.
این نکته را به یاد داشته باشید که از کپی کردن متن سایر وبسایت ها جدا پرهیز کنید!
10: استفاده از تصاویر اختصاصی را فراموش نکنید:
یکی از نکات برتری بسیاری از سایت ها در نحوه سئو سایت فروشگاهی استفاده از تصاویر اختصاصی از محصولات است. وقتی تصویری از یک محصول یا موضوع خاص برای اولین بار از سایت شما در اینترنت منتشر میشود، تصویر و همچنین سایت شما به جایگاه خوبی در گوگل میرسد و این عامل برای بهینه سازی وب سایت فروشگاهی بسیار با ارزش است. پس بنابراین سعی کنید از عکسهای با کیفیت و مناسب استفاده کنید و از محصول در همه جهات عکاسی کنید و تصویر واقعی یک جنس را به کاربران نشان دهید.
اهمیت انتخاب عنوان مناسب با سئو فروشگاه آنلاین:
در این خصوص تحقیق تحقیق کلمات کلیدی توصیه می شود زیرکانه عمل کنید . برای مثال (تخفیف) از کلماتی است که هر کاربری که قصد خرید اینترنتی دارد به دنبال آن میگردد و اولویت خریدش را برای سایتی میگذارد که تخفیف داشته باشد. پس کلماتی از این دست در خرید های آنلاین مشتریان زیادی را جذب میکند . و وبسایتهایی که در آنها تخفیف های زیادی هست نرخ کلیک بالایی نسبت به رقبا دارند. واژه های (هدیه) ، (ارسال رایگان) از کلمات کلیدی زیرکانه میباشد که می توانید از آنها در نحوه سئو سایت فروشگاهی و تولید محتوای خود استفاده کنید.
وظایف بهینه سازی وب سایت فروشگاهی:
۱ . تحقیق کلمات کلیدی
۲ . بررسی کلمات کلیدی بر اساس میزان جستجوی کاربران
۳ . دسته بندی کالا بصورت تخصصی و طبقه بندی حرفه ای کالا ها
۴ . سئو فروشگاهی برای ارتقا رتبه سایت در گوگل
۵ . ارتقا رتبه صفحات سایت و ایجاد برتری نسبت به رقبا
۶ . رصد رفتار کاربران
جمع بندی
بدون شک دنیای وبسایتهای اینترنتی روز به روز در حل پیشرفت و ترقی است. و از آنجایی که هدف سایت های فروشگاهی درآمدزایی و معرفی خدمات و محصولات است پس باید به سئو فروشگاه آنلاین بیش از هر چیز دیگر توجه و دقت کرد.
در این محتوا به مبحث نحوه سئو سایت فروشگاهی و مهم ترین نکات آموزش سئو محصولات پرداختیم. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید. لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو با ما در این حوزه به اشتراک بگذارید.
برای مشاهده مقالههای بیشتر به وبلاگ آی مهدیار و برای مشاهده خدمات کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ به وبسایت آی مهدیار مراجعه نمایید.