گوگل تگ منیجر، ابزار کاربردی مدیریت تگ های سایت

بررسی گوگل تگ کنیچر به عنوان مدیر تگ های سایت

تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه برای وبسایت ها برنامه نویسی می کنند ؟ درگاه اطلاعات ورودی در گوگل چگونه داده ها را دسته بندی می کند ؟ درباره ی تگ ها چه میدانید ؟ بدانید که گوگل تگ منیجر ها راه حل تمام سوالاتی هستند که ذکر شد . اگر میخواهید که درباره ی گوگل تگ منیجر ها بیشتر بدانید با ما همراه باشید !

گوگل تگ منیجر چیست؟

گوگل تگ منیجر واسطه ای است برای مدیریت ( manage ) تگ های شما . حالا شاید سوال کنید که تگ چیست و چه کاربردی دارد ؟ عرضم به خدمت شما که تگ در واقع کدی هست که از آن برای جمع آوری اطلاعات در اپلیکیشن ها و یا وبسایت ها استفاده می شود که در گذشته با برنامه نویسی ایجاد می شدند . اما با ظهور آپدیت های جدید گوگل ، برای گوگل تگ منیجر ها نیازی به برنامه نویسی ندارید !

چرا نیاز به گوگل تگ منیجر روز افزون شد ؟

گوگل با ارائه گوگل تگ منیجر توانست به نیاز تگ ها پاسخ دهد ! گوگل تگ منیجر در واقع از ابتدای ظهور اینترنت مورد نیاز بود اما ابزاری نبود که مانند آن کارایی بالایی را به کاربر هدیه کند ؛ برای همین گوگل تگ منیجر خیلی سریع به ابزاری قدرتمند تبدیل شد !

قبل از گوگل تگ منیجر ها برای هر فعالیت ساده ای مثل آمارگیری بازدید وبسایت ، رصد تعداد کلیلک بر روی لینک ها و … نیاز به اسکریپت نویسی داشتیم . شاید شما یادتان نیاید اما اسکریپت کدی بود که داخل وبسایت قرار می دادیم تا کار خاص مد نظر ما را انجام دهد به این کد ها تگ ( tag ) نیز می گفتند .

حالا شاید بگویی مگر چه اشکالی داشت ؟ خب اسکریپت نویسی میکردند دیگر گوگل تگ منیجر برای چی ؟ اما می دانید آن موقع ها کمتر کسی بلد بود که تگ سازی کند و یا آن ها را تغییر دهد و این گونه بود که تعداد تگ ها بیش از حد زیاد شده بود و از طرفی اسکریپت ها مشکلات امنیتی داشتند . تگ های زیاد صفحات وب ها را سنگین کرده بود و این مورد باعث شده بود که مدیران نتوانند با سایت هایشان دسترسی داشته باشند . پس این وضعیت نا به سامان را پادشاهی به نام تگ واسطه یا گوگل تگ منیجر می توانست مدیریت کند !

چرا استفاده از google tag manager ضروریست ؟

با توجه به توضیحات بالا متوجه شدید که گوگل تگ منیجر چگونه بشر را از سایت های سنگین و اینترنت هایی با سرعت پایین نجات داد . پس حالا بیایید درباره ی مزایای گوگل تگ منیجر ها بدانیم تا حضور آن ها را خیلی خوب درک کنیم .

افزایش سرعت

با این مشغله های روز افزون قطعا همه ی ما به دنبال چیزی هستیم که بتواند سرعت انجام کارهایمان را افزایش دهد . حالا که با حضور گوگل تگ منیجر لازم نیست که برای کار های ساده کد نویسی و تگ سازی کنید ؛ در بخش عمده ای از زمان کاریتان صرفه جویی کرده اید و با چند کلیک ساده به هدف خود خواهید رسید .

زندگی دیجیتالی لاکچری

مطمئن باشد عدم آشنایی ما با کد نویسی ، اجرای تگ ها را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد . اما به لطف تگ منیجر ها دیگر نیازی به کد نویسی نیست و این گونه زندگی دیجیتال ما به عبارتی لاکچری تر و کاربرپسند تر شده است .

از اوضاع سایت خیالتان راحت باشد

گوگل تگ منیجر مثل ناظم مدرسه بر اوضاع وبسایت نظارت دارد و هر گونه اختلالی در سایت را بدون ارجاع دادن به مدیر سایت خودش رفع می کند و جلوی مشکل سازی تگ های ناسالم را می گیرند .

تگ منیجر ها با بسیاری از سرویس ها سازگار است !

گوگل تگ منیجر می تواند ابزاری مانند گوگل آنالیتیکس ، گوگل ادز ، هات جار و … را در بطن سایت یا اپلیکیشن طراحی شده خود اضافه کند و به واسطه آن ها به سایت یا اپلیکیشن اعتبار دهد و رنک سایت افزایش یابد .

اما متاسفانه برخی ابزار ها ، تگ های تعریف شده ای در گوگل تگ منیجر ندارند ؛ برای مثال ابزار های بازاریابی ایرانی را نمی توانید در تگ منیجر ها پیدا کنید . اما نگران نباشید شما می توانید تگ های دلخواهتان ( custom HTML ) را از هر ابزاری به سایتتان اضافه کنید و بدانید انجام این کار بسیار ساده است .

سازگاری های گوگل تگ منیجر

ابزار گوگل تگ منیجر بسیار پویاست !

شما با استفاده از تگ منیجر ها برای همه فعالیت ها فقط یک تگ میخواهید و بس ! پس کد نویسی های خسته کننده و تگ سازی ها را فراموش کنید چون سر و کله ابزاری پیدا شده که حسابی کاربرد دارد و از همه مهم تر پویاست !

گوگل تگ منیجر چه کاربرد هایی دارد ؟

همان طور که در ابتدا گفته شد شما با یک واسطه ی قدرتمند طرف هستید . گوگل تگ منیجر در سرویس های مختلف ، کاربرد های وسیع و کمک کننده ای دارد که در ادامه به آن میپردازیم .

  1. تگ منیجر خیلی راحت می تواند رفتار کربران را رصد کند و آمار دقیق از سایت را به شما ارائه کند .
  2. به راحتی تعداد کلیک بر دکمه ها و لینک هایی که در سایت یا اپلیکیشن هست را ثبت می کند .
  3. سرویس چت و نوفیکیشن را بدون نیاز به کد نویسی یا تگ های جدید فعال می کند .
  4. میزان اسکرول صفحه را بدون نیاز به تگ های جدید در اختیارتان قرار می دهد .
  5. اطلاعات پخش ویدیو از قبیل جلو زدن فیلم ، دانلود فیلم ، توقف پخش فیلم و … را در اختیارتان می گذارد.
  6. زمان ورود و خروج کاربر را ثبت می کند .
  7. کد های اسکیما را به صورت خودکار به وبسایت می افزاید .

چگونه از google tag manager استفاده کنیم ؟

دقیقا مثل تمام سرویس ها شما نیاز به اکانت جیمیل ( gmail ) دارید . بهد از پنل کاربری ابتدا تگ اصلی را از تگ منیجر دریافت کن و در وبسایت جایگزین کن و این گونه گوگل تگ منیجر شما راه اندازی می شود . با این کار شما از افزودن هر تگ دیگری به سایت یا اپلیکیشن بی نیاز خواهید شد .

جمع بندی

اگر هنوز هم به گوگل تگ منیجر شک دارید پیشنهاد می کنم یک بار دیگر مقاله را مطالعه بفرماید . در این مقاله به چیستی گوگل تگ منیجر ، ضرورت استفاده از آن و کاربرد ها و چگونگی استفاده از این ابزار ، اشاره شد .

ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید . برای استفاده از مقالات بیشتر ، از وبلاگ آی مهدیار دیدن کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر از صفحه اصلی سایت آی مهدیار دیدن فرمایید .

جدیدترین مطالب

آیا باید اعتبار سایت خود را بالا ببرید؟

ما یک راه حل ایده آل برای بازاریابی تجاری شما داریم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 5 =

لورم ایپسوم متن ساختگی

آیا می خواهید ارتباط مستقیم با تیم ما داشته باشید؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله لازم است.