اگر میخواهید در گوگل اعتبار کسب کنید به فکر ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل باشید. ستاره داشتن مطالب شما نشاندهندهی اعتبار اطلاعات شماست.
دربارهی ستاره دار کردن مطالب سایت در گوگل چه میدانید؟ ایا ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل اثری بر سئو و برعکس دارد؟ امروزه ستاره دار کردن مطالب سایت در گوگل بسیار ترند شده و بیشتر سایتهای معتبر به دنبال این هستند که مطالبشان را به این درجات برسانند تا به عبارتی به تایید گوگل برسند و کاربران بیشتری را جذب کنند. حالا چگونه میتوان مطالب سایت را در گوگل ستاره دار کرد؟ این کار چه فوایدی دارد و لزوم این کار چیست؟ با ما همراه باشید…
آنچه در این مقاله میخوانید ....
ستاره دار کردن صفحات در گوگل یعنی چه؟
میتوان گفت ستاره دار کردن مطالب سایت در گوگل برای امتیازدهی به مطالب منتشر شده، خدمات ارائه شده، محصولاتی که به فروش میرسند و … مورد استفاده قرار میگیرند. اینگونه که کاربران و مشتریان خود را تشویق میکنید که با امتیازدهی به آن مطلب یا محصول و یا خدمات، به انتخاب کاربران دیگر کمک کنند.
حالا از انواع این امتیازدهیها میتوانند امتیازدهی ستارهای باشد. امتیازدهی ستارهای بخشی از rich snippet (ریچ اسنیپت) هر صفحهای در گوگل است که معمولا در کنار توضیحات متا و آدرس صفحه در گوگل به کاربران نمایش داده میشود. اینگونه کاربر میتواند امتیاز خود را در آن صفحه ثبت کند و از این جا به بعدش بر عهدهی گوگل است.
بعد از امتیازدهی کاربران، گوگل با در نظر گرفتن و بررسی کردن امتیازها به راحتی میانگین تمام امتیازها را در نظر میگیرد و با نماد ستارهی طلایی از ۱ تا ۵ به کاربران نمایش میدهد.
ستاره دار کردن مطالب در گوگل چه اهمیتی دارد؟
امتیاز داشتن صفحه شما در افزایش ورودی وبسایتتان بسیار موثر است. پس میتوان گفت که ستاره داشتن وبسایت شما کمک شایانی به کسب درآمد شما میکند. میدانید که جلوه بصری بسیار مهم و تاثیر گذار است پس وجود ستاره در کنار لینک سایتتان موجب تمایز وبسایت شما از دیگر وبسایتهای نمایش داده شده در گوگل میشود. و این آپشنی است برای کسب اعتبار از دید کاربران و دریافت اعتماد و ایجاد حس اطمینان در آنها.
میتوان گفت ستارهدار کردن مطالب میتواند تا ۳۰ درصد نرخ کلیک را افزایش دهد. درست است تاثیر مستقیمی بر سئو ندارد اما چون با جلوه بصری و اعتمادسازی شما را از سایر رقبا متمایز میکند؛ میتواند شانس کلیک را دو چندان و بازدید و ورودی را بیشتر کند.
سیستم امتیازدهی ستارهای چگونه کار میکند؟
گوگل اولین بار سال 2010 از سیستم رتبهبندی ستارهای که به امتیازدهی فروشنده معروف بود؛ رونمایی کرد. این طور شد که افراد در هنگام سرچ و گوگلگردی، به وبسایتهایی با امتیاز بالا توجه کردند و جذب شدند. اما در ابتدا قرار بود که گوگل ادوردز از این قابلیت برای تبلیغات کلیکی استفاده کند. (برای کسب اطلاعات بیشتر درباره گوگل ادوردز اینجا کلیک کنید.)
به مرور گوگل قابلیت ستارهدار کردن مطالب را به جستجوی ارگانیک اضافه کرد و آن را rich snippet نامگذاری کرد. این بخش برای استخراج اطلاعات یک صفحه سایت را برای گوگل آسان کرده تا اطلاعات کامل و صحیحی را به کاربران نمایش دهد.
نحوه ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل چگونه است؟
برای ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل، اول از همه پیروی از الگوریتمهای گوگل را فراموش نکنید و در کنار آن موارد زیر را در نظر بگیرید:
- تا حد امکان در مطالب و یا تصاویر خود؛ رفتار غیر طبیعی انجام ندهید مثلا در استفاده از کلمات کلیدی زیاده روی نکنید و از سئو کلاه سفید استفاده نکنید چون نه تنها امتیازدهی ستارهای نسیبتان نخواهد شد بلکه وبسایتتان نیز جریمه خواهد شد.
- اعتبار سایتتان را با استفاده از سایتهای معتبر افزایش دهید و این کار را با لینکدهی و ایجاد بک لینکها انجام دهید. این از راه های موثر در ستاره دار کردن مطالب سایت در گوگل است.
- برای ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل از درج کدهای نشانهگذاری اسکیما غافل نشوید.
- با بالا بردن اتوریتی سایتتان میتوانید سریع تر به امتیازدهی ستارهای دست پیدا کنید.
در ادامه با این موارد بیشتر آشنا خواهیم شد. تا بتوانید با آگاهی به ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل بپردازید.
منظور از سایتهای معتبر در دیدگاه گوگل چیست؟
گوگل برای ستاره دارد کردن صفحات در نتایج گوگل، اطلاعات موجود در سایتهای معتبر را بررسی میکند. حالا این سایتها چه سایتهایی هستند؟ برای مثال نظرات کاربران، و یا حتی اشتراکگذاری مطالب یک سایت در فیسبوک و یا شبکات اجتماعی دیگر از نشانههای اعتبار یک وبسایت هستند. یا وب سایتهایی مثل الکسا میتوانند در تعیین اعتبار سایتها به شما کمک کند.
منظور از کدهای نشانهگذار اسکیما ( schema ) چیست؟
این مورد از مهمترین بخشهای ستاره دار کردن مطالب سایت در گوگل است. این اسکیما با چند خط کدنویسی توسط فرد مسلط به برنامه نویسی میسر میشود. اما اگر برنامهنویسی بلد نیستید؛ از برنامههای آماده اسکیما میتوانید استفاده کنید و بر افزونه وردپرس خود آن را اضافه کنید.
منظور از بالا بردن اتوریتی سایت چیست؟
رک و راست بگویم که اگر اتوریتی سایتتان بالا نباشد؛ گوگل به فکر ستاره دادن به وبسایتتان نمیافتند. دقیقا میتوانید با سئو مقایسه کنید که یکسری فاکتورهای الزامی دارد؛ ستاره گرفتن هم دارای فاکتورهای مهم و الزامیست که اتوریتی بالا از این فاکتورهاست. اما فاکتورهای سئو تاثیر غیر مستقیمی بر ستاره دار کردن مطالب در گوگل دارد.
برای افزایش اتوریتی خود باید تجربه کاربری خود را بهبود ببخشید و مطالب کاربر محور بیشتری را تولید کنید. اینها به راحتی باعث افزایش اتوریتی دامنه میشود.
جمع بندی
ممنون که تا انتهای مطلب با ما همراه بودید. در این مقاله به ستاره دار کردن صفحات در نتایج گوگل پرداختیم و اهمیت ستاره دار کردن مطالب سایت در گوگل و چگونگی دریافت امتیازدهی ستارهای را اشاره کردیم. اگر در این مورد اطلاعات بیشتری دارید با ما به اشتراک بگذارید و اگر مطلب برایتان مفید بوده نظراتتان را برایمان بنویسید. برای مشاهده مقالات بیشتر از وبلاگ آی مهدیار و برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ از وبسایت آی مهدیار دیدن کنید.