افزایش دامین اتوریتی سایت شما میتواند منجر به سازگاری گوگل با خدمات شما شود. به عبارتی دیگر گوگل شما را میشناسد. پس از آن غافل نشوید.
عوامل افزایش دامین اتوریتی سایت چیست؟ اصلا دامین اتوریتی به چه معناست؟ بررسی اعتبار دامنه سایت چه ضرورتی دارد؟ آیا اعتبار دامنه میتواند در دیجیتال مارکتینگ برایتان پولساز باشد؟ امروزه در عرصه فناوری وبسایتهای زیادی در صفحات اول و دوم گوگل در حال گردش هستند و از خدماتی که ارائه میدهند پول درمیاورند. بیشتر این سایتها به دنبال راهحلی هستند که بتوانند جایگاه خود را در رنک اول گوگل گارانتی کنند.
در مقالات قبلی دربارهی عوامل موثر در رتبهبندی و نحوه رتبه بندی گوگل صحبت کردیم. گفته شد که اولین مرحله در دریافت رنک برتر این است که مطابق قوانین و الگوریتمهای گوگل فعالیت کنید. عواملی مثل بررسی اعتبار دامنه سایت در این زمینه اهمیت دارد پس برای کسب اطلاعات بیشتر با تیم تولید محتوای آی مهدیار همراه باشید تا با دامین اتوریتی بیشتر آشنا شوید.
آنچه در این مقاله میخوانید ....
دامین اتوریتی به چه معناست؟
قبل از بررسی عوامل افزایش دامین اتوریتی سایت بهتر است با مفهوم کلی دامین اتوریتی آشنا شویم. در کل میتوان روند کاری ورود اطلاعات به درگاه داده گوگل را خیلی سریع مرور کرد. در مرحله اول ایجاد محتوایی مطابق با الگوریتمهای گوگل و بهینه سازی موتورهای جستجو است و در مراحل بعدی با اصلاح روشهای خود رنک برتر گوگل را از آن خود کنید.
مراحل بعدی توجه و بررسی اعتبار دامنه سایت است. در این مورد دامین اتوریتی اهمیت خود را پیدا میکند. اشاره عمدهی دامین اتوریتی به اعتبار وب سایت است. در واقع دامین اتوریتی پیش بینی میکند که سایت در صفحات نتایج موتور جستجو در چه رتبهای قرار بگیرد. هرچه امتیاز صفحه شما بیشتر باشد به معنای آن است که سایت شما توانایی بیشتری دارد.
شرکتهایی مثل MOZ، Ahrefs، Majestic الگوریتمهایی را ارائه میدهند که به شما کمک میکند تا رتبه احتمال خود را دریابید که این همان خدمات دامین اتوریتی میباشد. برای محاسبه رتبه احتمالی یکسری عوامل مثل لینکهای ورودی، تعداد دامنههایی که به وب سایت لینک میدهند، اعتبار دامنه لینک دهنده، تعداد دامنههایی که سایتها به آن لینک میدهند مورد بررسی قرار میگیرند و موثر هستند.
توجه کنید امتیازی که دامین اتوریتی حدس میزند نه معتبر است و نه قطعیتی دارد بلکه فقط یک احتمال است تا شما بتوانید کارتان را توسعه دهید و نقاط ضعف خود را بشناسید و نقاط قوت خود را توسعه و ارتقا دهید. پس دامین اتوریتی را یک معیار تطبیقی در نظر بگیرید که بهش ما مطابقت سایتتان را در قبال دیگر وبسایتها نشان میدهد.
مورد بعدی که باید دقت کنید این است که دامین اتوریتی موارد محدودی را برای ارائه رتبه احتمالی مورد بررسی قرار میدهد در حالی که گوگل برای رتبهبندی وبسایتها خیلی موارد گستردهتری را بررسی میکند پس اگر در دامین اتوریتی رتبه کمی کسب کردید نگران نباشید شما در بهترین موقعیت قرار دارید تا بتوانید نقاط ضعف کارتان را شناسایی کنید و البته نحوه ارزیابی گسترده و متفاوت گوگل را فراموش نکنید.
بررسی اعتبار دامنه سایت چه اهمیت و ضرورتی دارد؟
گوگل هم مثل همه آدمهای کره خاک راز و سرهای خاص خودش را دارد. اما این راز برای همه متخصصان سئو رو شده اما چرا هنوز به عنوان سر و راز از آن یاد میشود؟ میدانید که گوگل الگوریتمهای خاص خودش را دارد و هر محتوایی که مطابق این الگوریتمها باشد سوگلی گوگل میشود و مدتی جایگاه اول را نصیب خودش میکند. اما با اینکه بیشتر افراد این الگوریتمها را میشناسند از آپدیتهای جدید آن غافل میمانند. این مورد منجر شده که الگوریتمهای گوگل راز بماند اما تا حدودی شناخته شده باشند.
حالا دامین اتوریتی عاملی شده که افراد بدون نیاز به شناخت عمیق و پیگیر در موارد آپدیت الگوریتمها نتیجه سایتشان را در صفحات گوگل پیش بینی کنند. و دریابند که چرا یک سایت در صفحات نتایج گوگل بالاتر از سایت دیگر قرار میگیرد. و در نتیجه برای افزایش دامین اتوریتی سایت خود اقداماتی انجام دهند تا سوگلی موتورها جستجو شوند. اهمیت استفاده از دامین اتوریتی دقیقا آنجایی خود را نمایان میکند که شما میتوانید با استفاده از رقبای خود را تحلیل کنید و زیر نظر داشته باشید و نقاط ضعف کارتان را به نقاط قوت تبدیل کنید.
تفاوت دامین اتوریتی و پیج اتوریتی در چیست؟
پیج اتوریتی وارد کارهایی نمیشود که بر دامنهاش تاثیر بگذارد. در ازا آن فقط از معیارهایی استفاده میکند که فقط مختص به یک صفحه خاص هستند. دامین اتوریتی یک چیز کلی است در حالی که پیج اتوریتی به موارد خاصی میپردازد.
نحوه بررسی اعتبار دامنه سایت
اول اینکه توجه کنید نباید بیش از حد به دامین اتوریتی وسواس شوید و به آن وابسته شوید چون همانطور که گفته شد بررسی اعتبار دامنه سایت فقط یک احتمال است و قطعیتی ندارد.
به منظور بررسی دامین اتوریتی وارد سایت MOZ شوید برای ورود اینجا کلیک کنید. البته برای ورود باید از برنامههای رفع محدودیت استفاده کنید. بعد از ورود بر analyze domail کلیک کنید تا اتوریتی برایتان نمایان شود. البته میتوانید از افزونه ماز نیز استفاده کنید.
راه دیگر بررسی استفاده از سایت ahrefs است. برای ورود اینجا کلیک کنید. سپس آدرس سایت خود را وارد کنید و بر check website authority کنید و نتیجه را ببینید.
روشهای افزایش دامین اتوریتی سایت
تمام دعواهای محتواها بر سر گرفتن امتیاز بالا در نتایج گوگل و دریافت ورودی و تبدیل کاربر به مشتری است و در نهایت مخلص کلام پول دار شدن است. با روشهای زیر میتوانید باعث افزایش دامین اتوریتی سایت خود شوید.
1. تقویت سئو خارجی
سئو خارجی یعنی فعالیتی که خارج از سایت شما انجام میشود که در بازاریابی سایت شما برای دریافت مخاطب بسیار تاثیر گذار است. برای مثال استفاده از اینفلوئنسرها و تبلیغات میتواند سئوی خارجی سایت شکا را تقویت کند اینگونه شما بطور غیر مستقیم به یک ارگان و یا یک تجمع جمعیت هدفی لینک باکیفیت از وبسایتتان را ارئه کردهاید که با تمام استانداردها سازگاری دارند و پتانسیل جذب فالوور برای شما بالا رفته است.
2. تقویت سئو داخلی
سئو داخلی شامل بهینهسازی صفحات داخلی سایت است. این مورد بسیار ساده تر از مورد قبلی است و از قاعده و قانون خاص خودش پیروی میکند. برای مثال میتوانید از آدرس سایتتان شروع کنید. آن را طوری طراحی کنید که نوین باشد مثلا با حذف www از آدرس وبسایت، استفاده از کلمات ساده و عمدتا نام اصلی سایت و مطابق با نام شبکات اجتماعی که در آن فعالیت دارید؛ آدرس سایتتان را طراحی کنید. این گونه میتوانید توجه موتورهای جستجو را به نحو مثبت به وبسایتتان جلب کنید.
آدرس صفحات محتواهایتان را نیز میتوانید با استفاده از کلمات کلیدیتان سئو کنید تا کاربران راحت تر دسترسی داشته باشند و البته کوتاه انتخاب کنید تا سریع تر در دهن مخاطبان بنشیند.
در سئو داخلی میتوانید از برچسبهای سایت استفاده کنید. برچسبهای عنوان میتوانند عنوان صفحه وبسایت را مشخص کنند. وظیفه برچسبها جذب کاربر است اینگونه برای وبسایت شما کلیک جمع میکنند و بازدید صفحه شما بالا میرود. پس باید برچسبها را جذاب انتخاب کنید. البته در استفاده از آنها زیاده روی نکنید ممکن است نتیجه عکس بدهد.
از دیگر مواردی که در سئو داخلی موثر است عنوان نویسی جذاب است. عنوان اولین و بزرگترین چیزیست که در مقابل دید کاربران در صفحه نتایج گوگل نمایان میشود. برای اینکه چشم کاربران را به محتوایتان جذب کنید نیاز است بتوانید عنوان جذابی را ارائه دهید مثلا در عنوان خود از اعداد و کلمات جالب و جلب توجه کننده استفاده کنید. اینگونه شانس اینکه کاربران محتوای شما را برای مطالعه انتخاب کنند بسیار بالا میرود.
از دیگر موارد مهم و قابل توجهی که بسیار بسیار در مقالات قبلی وبلاگ به آن اشاره کردهایم انتخاب کلمات کلیدی است. در این مورد هم بهتر است بگویم که افزایش دامین اتوریتی سایت با کلمات کلیدی رابطه مستقیم دارد. البته در استفاده کلمه کلیدی دقت کنید مبادا دچار نوشتن محتوای گوگل محور شوید. هدف از محتوا و استفاده از کلمه کلیدی نوشتن محتوای کاربر محور است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کلمات کلیدی از مقاله « در انتخاب کلمه کلیدی به این نکات توجه کن » دیدن بفرمایید.
3. تقویت و افزایش سرعت سایت
اگر دامین اتوریتی شما افزایش یابد ولی سرعت سایتتان ارتقا پیدا نکند خیلی زود سایتتان از دور خارج میشود. در بررسی اعتبار دامنه سایت اولویت با سایتهایی است که سرعت بالایی دارد. سرعت سایتی مورد قبول است که بارگذاری هر صفحهاش 3 ثانیه بیشتر طول نکشد. در غیر اینصورت از حوصله افراد خارج است و کاربران سایت را ترک میکنند.
برای اینکه سرعت سایتتان افزایش پیدا کند توصیه میشود تصاویر خود را کمپرس کنید، کدهای نامناسب را اصلاح کنید، ذخیرهسازی مرورگر را فعال کنید، شبکه تحویل محتوا ارائه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر برای افزایش سرعت سایت از مقالهی « 10 نکته کاربردی و کلیدی برای افزایش سرعت لود شدن سایت » بازدید بفرمایید.
4. تقویت سئو تکنیکال
منظور از سئو تکنیکال یعنی استفاده از دانش فنی در سئو است. سئو فنی برای بهینهسازی عملکرد وبسایت برای افزایش بودجه خزش مورد استفاده قرار میگیرد. در مقاله « آموزش سئو تکنیکال و چک لیست مهم ترین مولفه های سئو فنی سایت » دربارهی سئو تکنیکال کامل توضیح دادهایم برای مطالعه اینجا کیلک کنید.
در واقع سئو تکنیکال اعتماد کاربران و رتبه سایت شما را افزایش میدهد چون اطلاعات شما را رمزگذاری میکند و در نتیجه اطلاعاتتان در امان است. پس سایت شما را از هجوم بدخواهان نیز حفظ میکند. از موضعات مهم سئو فنی بهینه سازی صفحه 404 است که این موضوع باعث افزایش دامین اتوریتی سایت شما میشود.
5. تولید محتوا مهم است
محتوای منحصر به فرد و با کیفیت میتواند مخاطبان خودش را داشته باشد. به هیچ وجه کپی رایتینگ نکنید. محتواهای بلند و بی مفهوم و یا محتوای کوتاه و بی سر و ته باعث فرار کاربران میشود. استفاده از کلمات عجیب و غریب حوصله کاربران را سر میبرد و نه تنها باعث افزایش دامین اتوریتی نمیشود بلکه به درههای گوگل سقوط میکند. پس بهتر است محتوایتان تعاملی و قابل خواندن باشد و تا حدودی بتواند کاربر را سرگرم کند و در عین حال اطلاعات مفید را در اختیارش قرار دهد.
6. استفاده از تجربه کاربری
با بازدید کنندههای سایتتان تعامل کنید. بازدید کنندهها و رفتارشان در سایت میتواند شما را در به خوبی راهنمایی کنند. از آنها بخواهید دربارهی محتوایتان نظر بدهند. و زمینه را برای فعالیت کاربر فراهم کنید مثلا اجازه دهید کاربران در سایتتان عضویت داشته باشند. و جلوه بصری سایت را دقت کنید تا چشم نواز باشد. تجربه کاربری در افزایش دامین اتوریتی سایت بسیار تاثیر گذاری است. و بررسی اعتبار دامنه با قبل این تغییرات زمین تا آسمان تفاوت دارد.
7. تقویت و اصلاح بک لینکها
برای افزایش دامین اتوریتی سایت، بهترین بک لینکها بک لینکهایی هستند که با انکرتکستی که استفاده شدهاند سازگاری داشته باشند. از لینکهایی استفاده شود که برای سایتتان ورودی بیاورند. بهتر است بک لینکهای پرخطر و مخرب حذف شوند. لینکهایی که باعث افزایش ترافیک سایت شما شوند بهترین گزینه برای افزایش دامین اتوریتی سایت هستند.
جمع بندی
ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. در این مقاله به افزایش دامین اتوریتی سایت و بررسی اعتبار دامنه سایت پرداختیم. اگر این مطلب برایتان مفید بوده است نظراتتان را برایمان بنویسید. اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید با ما نیز به اشتراک بگذارید. برای مشاهده مقالات بیشتر در این زمینه از وبلاگ آی مهدیار و برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ از وبسایت آی مهدیار دیدن بفرمایید.
تفاوت دامین اتوریتی و پیج اتوریتی در چیست؟
پیج اتوریتی وارد کارهایی نمیشود که بر دامنهاش تاثیر بگذارد. در ازا آن فقط از معیارهایی استفاده میکند که فقط مختص به یک صفحه خاص هستند. دامین اتوریتی یک چیز کلی است در حالی که پیج اتوریتی به موارد خاصی میپردازد.
چگونه اعتبار دامنه را بررسی کنیم؟
ه منظور بررسی دامین اتوریتی وارد سایت MOZ شوید. البته برای ورود باید از برنامههای رفع محدودیت استفاده کنید. بعد از ورود بر analyze domail کلیک کنید تا اتوریتی برایتان نمایان شود.